Selectați pagina

Peste 50 la sută dintre cei care locuiesc în Cluj-Napoca sunt vaccinaţi. Emil Boc îi felicită

Peste 50 la sută dintre cei care locuiesc în Cluj-Napoca sunt vaccinaţi. Emil Boc îi felicită

Mai multe de jumătate dintre locuitorii din Cluj-Napoca sunt vaccinaţi cu două doze de vaccin. Mai precis 56 % dintre clujeni sunt imunizaţi potrivit datelor DSP. Emil Boc i-a felicitat de clujeni.

Rata de vaccinare a ajuns la 56%, probabil cea mai mare din România. Felicitări, dragi clujeni! O rată mai mare de vaccinare înseamnă mai puține persoane la terapie intensivă, mai puține decese și o reducere a presiunii pe sistemul medical. Drumul spre revenirea la normalitate trece prin vaccinare. Primăria sprijină și menține deschise toate centrele de vaccinare, a scris Emil Boc pe pagina sa de socializare.

Edilul îi roagă pe clujeni să se vaccineze în continuare.

Conform datelor de mai jos, în perioada 18-21 octombrie, 16.485 de clujeni s-au vaccinat, dintre care 8307 cu prima doză. Responsabilitatea comunității clujene de a-i proteja pe cei din jur și de a reduce riscul de răspândire a virusului este clară: Tendința de creștere a procesului de vaccinare la nivel local este într-o continuă creștere.

vaccinare grafic
Vaccinaţi Cluj-Napoca

Așadar, la sfârșitul acestei săptămâni, la nivelul municipiului, acoperirea vaccinală cu două doze este de 50%. Felicit clujenii pentru rata ridicată de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și revenim la normalitate!Felicit clujenii pentru rata ridicată de vaccinare și încurajez pe oricine să facă acest pas! Împreună, prin vaccinare, învingem pandemia și revenim la normalitate!, a mai scris Emil Boc.

Despre autor