Selectați pagina

A murit Monica Costin, unul dintre cei mai longevivi directori de îngrijiri ai Spitalului de Urgență Cluj

A murit Monica Costin, unul dintre cei mai longevivi directori de îngrijiri ai Spitalului de Urgență Cluj

Monica Costin, unul dintre cei mai longevivi directori de îngrijiri ai Spitalului Clinic Județean de Urgență, a murit, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare.

Anunțul a fost făcut de colegii săi din Spitalul de Urgență Cluj, care au postat un mesaj de adio pe pagina de Facebook a unității Medicale.

Monica Costin a fost director de îngrijiri al SCJU Cluj în perioada 2002 – 2018.

ALIMENTAȚIA ÎN COVID ȘI POST-COVID. CE SPUNE NUTRIȚIONISTUL

„Cu profundă durere, ne luăm rămas bun de la Monica Luminița Costin, fost director de îngrijiri al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, între anii 2002-2018. Colega noastră s-a stins din viață în urma unei suferințe îndelungate, purtate cu demnitate și curaj.
În timpul carierei sale îndelungate în spital, s-a asigurat mereu ca pacienții spitalului să primească, pe lângă servicii medicale performante, empatie și grija de care aveau nevoie.
Noi – colegii săi, alături de generațiile de asistenți medicali pe care i-a pregătit, îi vom fi recunoscători pentru modelul de profesionalism și colegialitate de care a dat dovadă.
Condoleanțe familiei, în aceste momente de grea încercare.
Dumnezeu să o odihnească în pace!
Comitetul Director și colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca”

este mesajul postat pe pagina de Facebook a SCJU Cluj

Dumnezeu să o odihnească în pace! ȘtiriMed prezintă condoleanțe familiei și trimitem gânduri bune în aceste momente grele!

UN SPITAL DIN CLUJ A FOST DOTAT CU APARATURĂ MEDICALĂ VITALĂ PENTRU BEBELUȘII PREMATURI