Selectați pagina

Accesul ambulanţelor blocat de arbori doborâţi în curtea secţiei de hematologie a Institutului Ocologic din Cluj

Accesul ambulanţelor blocat de arbori doborâţi în curtea secţiei de hematologie a Institutului Ocologic din Cluj

Arbori doborâţi în curtea secţiei de hematologie a Institului Oncologic din Cluj. Aceştia au blocat accesul ambulanţelor iar pompierii au intervenit de urgenţă pentru a curăţa zona.

Am avut o intervenție pentru îndepărtare arborilor din curtea spitalului de Hematologie, având în vedere că aceștia blocau accesul ambulanțelor care ar fi posibil să sosească cu urgențe medicale, au declarat reprezentanţii ISU Cluj.

De altfel furtuna de duminică seara a produs pagube în mai multe zone din municipiul Cluj-Napoca. Arbori doborâţi la pământ, acoperişuri smulse de vânt şi maşini avariate au fost doar câteva dintre efectele furtunii.

Sunt 11 echipaje ale ISU Cluj, constituie din 30 de pompieri, cu utilaje și mijloace specifice, sprijinite de Serviciul Spatii Verzi, din cadrul primăriei Cluj Napoca, și asociația CERT, care răspund unui număr de 80 de solicitări, înregistrate până acum. Până acum cele mai afectate străzi din municipiul Cluj-Napoca au fost Strada Unirii, Aleea Detunata și Aleea Băișoara, a informat ISU Cluj.

Printre clădirile afectate se află şi Liceul Teoretic Lucian Blaga din Cluj, acoperişul acestuia fiind smuls de vânt.

Despre autor