Select Page

Activități pentru copii, la Untold: teatru de păpuși, ateliere de creație și cărți de la Biblioteca Județeană Cluj

Activități pentru copii, la Untold: teatru de păpuși, ateliere de creație și cărți de la Biblioteca Județeană Cluj

Copiii vor avea și ei parte de activități în cadrul festivalului Untold, care va avea loc, în Cluj-Napoca, în perioada 9 – 12 septembrie.

Activitățile pentru copii vor avea loc la un stand, amenajat de consiliul Județean Cluj și care va fi amplasat în imediata apropiere a scenei Daydreaming.

festivalierii vor putea lua parte la spectacole de teatru susținute de actori ai Teatrului de Păpuși ,,Puck”, ateliere de creație pentru copii – pictură, modelarea lutului, fotografie, meșteșugul cusutului, escaladă, zonă de relaxare, zonă de încărcat telefoane, bibliotecă, precum și multe alte surprize.

„Accesul la toate activitățile standului e gratuit pentru cei ce participă la festival. Instituțiile care susțin organizarea standului sunt Teatrul de Păpuși ,,Puck”, Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo, Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda”, Biblioteca Județeană ,,Octavian Goga”, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, precum și Asociația Produs de Cluj.”

transmit reprezentanții Consiliului Județean Cluj

Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” va organiza ateliere de creație pentru copii și nu numai – pictură/grafică, modelarea lutului/roata olarului, fotografie, meșteșugul cusutului/țesutului. De asemenea, cei prezenți sunt invitați să-și încerce talentul artistic la instrumente de percuție.

Totodată, cei mici se vor putea bucura de un spectacol interactiv, menit să trezească emoții și să aducă zâmbete pe fețele participanților. Astfel, în a doua zi de festival, respectiv, vineri, 10 septembrie 2021, începând cu ora 17.30, Teatrul de Păpuși „Puck”, vine în fața publicului cu îndrăgitul spectacol, prezentat în limba română, „Scufița Roșie și lupul cel flămând”.

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” va îndemna publicul la lectură prin amenajarea unui spațiu special în care iubitorii de carte se vor putea relaxa citind, într-un cadru de poveste, cărți în diferite limbi.

About The Author