Selectați pagina

„Adoptă o mamă”, campania de Martie, care aduce zâmbete pe fețele mai multor mame

„Adoptă o mamă”, campania de Martie, care aduce zâmbete pe fețele mai multor mame

„Adoptă o Mamă” este o campanie umanitară inițiată în urmă cu 6 ani, de Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli.i. Și este o campanie prin intermediul căreia, Mirela își dorește să facă cât mai multe mame să zâmbească, în luna martie.

Cadouri pentru mame care nu primesc daruri

„Vine luna Martie, luna Femeii, și îmi doresc să le văd zâmbind pe toate mamele din lume. Sigur că multe mămici o să primească daruri și surprize de la copii, soți, iubiți, tați, colegi, familie. Dar există și mame care nu vor avea parte de atenția celor din jur. Din tot felul de motive. Unele dintre ele au atâta tristețe în viața lor, încât au nevoie de noi să le aducem soarele pe stradă, măcar pentru o zi.Asta îmi propun cu această campanie. An de an. Am ajuns la ediția cu numărul 6. Haideți să transformăm 8 Martie 2021 în Ziua în care toate mamele să zâmbească.”,

spune Mirela Retegan, fondatoarea celei mai frumoase campanii umanitare din România

Cine sunt beneficiarele campaniei

De 8 Martie, majoritatea mamelor pe care noi le cunoaștem, primesc cadouri, sunt fericite și zâmbesc. Dar există și mame care, poate, nu au primit niciodată un cadou. Sau au uitat când au primit unul. Sunt acele femei agresate de soți și care au fugit de furia lor, în centre de ajutor. Femeile care trăiesc la limita subzistenței, mamele singure care se străduiesc să își crească frumos copiii.

Mai sunt și tinerele care nu sunt susținute de familie, ca să își aducă pe lume copiii, sunt mamele care și-au pus pauză la viață și s-au mutat în secții de oncologie, să aibă grijă de copiii lor bolnavi. Toate aceste mame s-ar bucura și ar zâmbi, dacă în luna martie ar primi un mic pachet cu o eșarfă, un parfum sau o vopsea de păr.

Cine participă la campanie?

Mirela Retegan spune că și în acest an se bazează pe sprijinul celor 5000 de români care s-au mobilizat la edițiile precedente ale „Adoptă o Mamă”. Însă, în această cursă a binelui poate intra orice persoană, companie, brand, firmă sau asociație, care își dorește să pună un zîmbet pe fața unei mame. Contribuția poate fi materială sau în bani

„Adoptă o mamă 2021”, în Cluj

În Cluj, de campania „Adoptă o Mamă” se ocupă mamele cu suflet mare din Asociația Mamprenoare.

Ce pot să conțină pachetele?

  • lucruri NOI (obligatoriu să fie NOI!)
  • produse care să aducă bucurie unei mame: vopsea de păr, un deodorant, un parfum, o eșarfă, mărgele, ojă, șampon, perie de păr, uscător de par, cremă depilatoare, creme de întreținere, genți, poșete, cărți, ciocolata…
  • o scrisoare de susținere
  • o donație
  • un contact prin care să poată să trimită un mesaj de mulțumire

În Cluj, pachetele se pot expedia la oricare din adresele:

  • cart. Mănăștur: Silma Optic – Strada Câmpului nr 7
  • cart. Gheorgheni / Mărăști: Four Reasons Academy and Beauty Salon- Viva City, Aleea Valeriu Bologa, nr 3, la parterul blocului albastru (lângă Iulius Mall)
  • cart. Zorilor/Bună Ziua: Apartament 1 Bistro&Bar – Calea Turzii 162-168, bl C1, parter
  • com. Florești: sediul ACR Contafisc – Strada Tăuțului, nr. 89A, ap. 4

CUM POȚI DEVENI EROUL COPILULUI TĂU. MIRELA RETEGAN: „LE RECOMAND PĂRINȚILOR SĂ SE JOACE ZILNIC. 10 MINUTE DIMINEAȚA, 10 MINUTE ÎN TRAFIC, 10 MINUTE SEARA”