Selectați pagina

UPDATE ALERTĂ Copil de 2 ani, din Florești, dispărut de acasă. Peste 100 de polițiști și jandarmi îl caută

UPDATE ALERTĂ Copil de 2 ani, din Florești, dispărut de acasă. Peste 100 de polițiști și jandarmi îl caută

UPDATE 2

Copilul a fost găsit decedat, din nefericire, în râul Someș, în apropierea locului unde a fost văzut ultima dată.

UPDATE

Căutările lui David, copilul de 2 ani, dispărut de acasă, au fost oprite vineri seara, înainte de miezul nopții și vor fi reluate sâmbătă dimineața. Micuțul a fost căutat inclusiv cu 2 bărci de salvare, din dotarea ISU Cluj. Pompierii vor relua căutările pe cursul râului Someș, sâmbătă dimineața.

Alertă: Un copil în vârstă de 2 ani din Florești, județul Cluj, a dispărut de acasă, vineri seara. Copilul a ieșit din curte, să se joace, în zona râului Someș. Părinții au fost cei care au observat că a dispărut și au anunțat Poliția.

Peste 100 de polițiști și jandarmi, lucrători ISU, dar și voluntari, sunt angrenați în căutarea copilului.

David Lăcătuș are o înălțime de aproximativ 1 metru, ochii negri, părul șaten.

În momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare albastră, tricou de culoare albastră și sandale de culoare albastră cu șireturi verzi.

Persoanele care pot furniza informații despre minorul dispărut, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

În vederea depistării minorului, un echipaj cu o barcă de căutare salvare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj s-a deplasat în zona străzii Barbu Lăutaru, pentru a se alătura forțelor prezente la fața locului.

Despre autor