Selectați pagina

UPDATE – Copilul a fost gasit! Alertă în Cluj! Un copilaș de doar 2 ani și 8 luni a dispărut de acasă. Un elicopter MApN survolează zona unde au loc căutări

UPDATE – Copilul a fost gasit! Alertă în Cluj! Un copilaș de doar 2 ani și 8 luni a dispărut de acasă. Un elicopter MApN survolează zona unde au loc căutări

UPDATE
Copilul a fost gasit sambata dimineata de catre un voluntar care participa la cautari.
Micutul se afla langa o casă părăsită din apropierea satului unde locuia. Micuțul este teafăr, are doar o ușoară hipotermie și in aceste momente este evaluat de un echipaj medical al SMURD Cluj.

Alertă în județul Cluj. Un copilaș de doar 2 ani și 8 luni a dispărut vineri seara de acasă, din satul Șuțu, comuna Ciurila. Tatăl copilului spune că micuțul a rămas câteva clipe nesupravegheat, moment în care, cel mai probabil, a ieșit pe poarta casei. Părintele a sunat imediat la 112. Mai mulți polițiști și jandarmi au început imediat căutările în apropierea satului și s-au implicat și localnicii.
Vineri noaptea, la fața locului s-a deplasat de urgență și Prefectul Județului, Aurel Cherecheș, care a solicitat sprijinul Ministerului Apărării.

„Un elicopter militar survolează deja zona în încercarea de a-l repera pe micuț cu ajutorul camerelor cu termoviziune și infraroșu.Peste 90 de jandarmi, polițiști, pompieri și salvamontiști acționează la această oră precum a-l găsi pe micuț. Acestora li s-au alăturat numeroși localnici solidari cu familia minorului dispărut.”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Cluj

Poliția Cluj face un apel public pentru ca micuțul să fie găsit cât mai repede posibil. Dacă ați auzit că cineva a găsit sau a văzut un copilaș cu următoarele semnalmente, anunțați de urgență la 112.

„Aţi văzut acest copil?
Un copil, în vârstă de 2 ani şi 8 luni, din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, a scăpat pentru câteva momente de sub supravegherea părintelui, a ieşit din curtea casei părinteşti şi nu a mai revenit.
Dacă îl vedeţi, apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!
Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 19.35, minorul ROTAR ALEXANDRU-OVIDIU, de 2 ani şi 8 luni, din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, a ieşit din curtea casei părinteşti, jucându-se şi nu a mai fost găsit de tatăl său.
SEMNALMENTE – înălţime 0,95 cm, 14,5 kg, ochi căprui, păr şaten închis, tuns scurt, cu breton, faţa rotundă, urechi depărtate, bărbie bilobală, obrajii roşii proeminenţi, fără semne particulare.
La data dispariţiei era îmbrăcat cu o bluză albastră cu gri, cu mânecă lungă, pantaloni de trening, care au pe piciorul drept un desen cu scooby doo, cu culorile roşu cu galben, încălţat cu pantofi sport de culoare gri, raspunde la numele ,,ALEX”, este tăcut, comunică doar cu persoane cunoscute.”, au transmis polițiștii clujeni