Selectați pagina

Raed Arafat: Nu sunt români cu probleme medicale în avionul care a venit din Africa de Sud

Raed Arafat: Nu sunt români cu probleme medicale în avionul care a venit din Africa de Sud

Persoanele care au ajuns din Africa de Sud în România sunt sănătoase a declarat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Cei 46 de români şi 24 de străini blocaţi în sudul Africii au ajuns în Bucureşti şi au fost testaţi de echipe de la DSP. Ei vor sta însă 14 zile în carantină.

„Nu avem nici o persoană cu probleme medicale, testele toate au fost negative, pasagerii sunt obosiți”, a declarat Raed Arafat.

În acelaşi avion s-au aflat şi membrii echipei de rugby din Baia Mare care au fost îmbarcați într-o altă aeronavă cu destinația Maramureş.

Încă o misiune de repatriere a cetățenilor români și a altor cetățeni europeni încheiată cu succes! La sfârșitul a 11 ore de zbor, plus o escală tehnică efectuată în Kenya, la Mombasa, suntem mândri să anunțăm că 70 de pasageri au sosit în România, din Johannesburg, Africa de Sud. Suntem, ca de obicei, la înălțime și vrem să ne asigurăm, ca de fiecare dată, de faptul că pasagerii TAROM sunt transportați în cele mai bune și sigure condiții, subliniind astfel importanța companiei aeriene naționale, au declarat reprezentanţii Tarom.

Mulțumim celor 3 echipaje de zbor Tarom pentru faptul că au dat tot ce au avut mai bun, misiunea necesitând costumarea lor aproape 24 ore în combinezoane, purtarea a două măști de protecție, plus vizieră!, au mai spus cei de la Tarom.

Despre autor