Selectați pagina

Trei antreprenoare au creat o comunitate de sprijin pentru femeile din business. ASK3WOMEN se lansează în Cluj

Trei antreprenoare au creat o comunitate de sprijin pentru femeile din business. ASK3WOMEN se lansează în Cluj

ASK3WOMEN, o nouă comunitate de sprijin pentru femeile antreprenor, se lansează, la finalul acestei săptămâni, în Cluj-Napoca, Într-un moment în care antreprenoriatul feminin este încurajat, ASK3WOMEN vine să suplinească o nevoie existentă în piața locală: sprijin și ghidare pentru femeile antreprenor, atât pentru cele aflate la început de drum, cât și pentru cele cu experiență, dar care se confruntă cu blocaje.

Comunitatea ASK3WOMEN este gândită și creată de trei antreprenoare din Cluj – Cristina Bara, Andreea Cîmpean și Aranka Barocz – care își doresc să seteze un model de bune practici în lumea business-ului, iar femeile antreprenor să nu fie concurente, ci colaboratoare.

„Îmi amintesc de începuturile mele în business, de cât de greu mi-a fost. Și mă gândesc cât de mult m-ar fi ajutat să am în jurul meu oameni care să mă sprijine sau măcar să îmi spună o încurajare. Asta vrem să fie ASK3WOMEN, o comunitate unde femeile antreprenor să găsească sfaturi, sprijin, coaching. Eu cred în coaching și în puterea acestuia, dar cred mult și în puterea comunității, a relațiilor, tocmai de aceea am creat această organizație”, spune Cristina Bara, cofondator ASK3WOMEN.

Hedi Hoka și viceprimarul Olah Emese, invitate de onoare la evenimentul de lansare al ASK3WOMEN

ASK3WOMEN se lansează joi, 22 septembrie 2022, de la ora 18.00, la Blitz Events Conference Room, în Cluj-Napoca. Invitați de onoare ai evenimentului sunt două femei puternice: psihoterapeutul și autorul de best-seller, Hedi Hoka și Oláh Emese, viceprimar al municipiului Cluj-Napoca.

Oláh Emese – este avocat și, de cinci ani, viceprimar al municipiului Cluj-Napoca. Când vine vorba de parfum, preferă încrederea în sine, pe care o accesorizează cu învățarea și adaptarea continuă la situații diferite. Pe parcursul anilor a lucrat ca și consilier juridic, avocat și consilier local.

Hedi Hoka – este femeie, mamă, doctor în psihologie, psihoterapeut, antreprenor, autor best-seller, trainer mindfulness și facilitator constelații familiare. Pasionată de neuropsihologie, Hedi a căutat mereu să transpună într-un limbaj ușor accesibil mecanismele neuronale care stau la baza gândurilor, emoțiilor și comportamentelor noastre. A studiat despre mindfulness în cadrul Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, Massachusetts, SUA și este profesor certificat internațional de Mindful International Academy. După mulți ani de studiu și cercetare despre creier, Hedi și-a întregit cunoștințele studiind și terapia sistemică, descoperind astfel călătoria sufletului în dinamicile ascunse ale constelațiilor familiale.

Despre cele trei cofondatoare ale ASK3WOMEN

Cristina Bara – la bază este economist, este mamă, iar din pasiune a devenit coach și trainer certificat Maxwell Leadership, cea mai mare organizație de leadership, la nivel internațional.

„Viziunea mea este să susțin și să ghidez oamenii să își atingă potențialul cu care s-au născut”, spune Cristina, atunci când vorbește despre ea.

Aranka Barocz – este femeie, mamă, antreprenoare și organizatorul oficial al Olimpiadei Internaționale de Limba Engleză „Hippo”, în România, unde, anual, coordonează în jur de 50 de școli și centre de limbi străine din toată țara. Aranka este și coach în devenire.
Dintotdeauna este fascinată de culori, de călătorii, de găsirea soluțiilor pt starea de bine și bucurie, de educație, de dezvoltare personală și profesională, de cărți, de limba engleză, de organizări, de oameni și de frumos.

„Poți tot ceea ce vrei și îți propui”, spune Aranka Barocz, cu încredere.

Andreea-Camelia Cîmpean – este mamă, soție, prietenă și antreprenoare toate aceste roluri șlefuiesc pentru a deveni zilnic un om mai puternic, mai bun. Crede în investiții pe termen lung și spune despre ea că este o fire întreprinzătoare și până acum nu a trăit situații care să o oprească din drumul ei. Iar dacă este întrebată ce îi place să facă, spune fără să ezitare că adoră să organizeze… orice.

„Am învățat de la părinți să merg înainte și să nu permit mediului să mă influențeze negativ, chiar dacă sunt vulnerabilă, ca orice altă persoană”, spune Andreea-Camelia Cîmpean.