Selectați pagina

Băiețelul atacat de 4 câini are nevoie de sânge. Va fi supus la zeci de operații pentru a-i fi refăcute țesuturile

Băiețelul atacat de 4 câini are nevoie de sânge. Va fi supus la zeci de operații pentru a-i fi refăcute țesuturile

Băiețelul în vârstă de 8 ani, care joi seara a fost atacat de 4 câini,în curtea unei firme din Câmpia Turzii, are nevoie de ajutorul nostru. Aflat în stare gravă la spital, după o operație care a durat mai bine de 7 ore, micuțul Sergiu urmează să fie supus în perioada următoare la zeci de alte operații plastice- reparatorii. Și are nevoie de mult sânge. Cei care doresc să îl ajute, sunt rugați să meargă la Centrul pentru Transfuzii Cluj și să doneze sânge pentru a-l ajuta pe Sergiu să își recapete viața de dinainte de accident.

Oamenii care îl cunosc sau cei care sunt impresionați de ce a pățit micuțul, au început să se mobilizeze și să îl ajute prin intermediul rețelelor de socializare.

” (…) nNoi strangem bănuți pt Sergiu . Cine vrea să doneze o poate face cu mare drag în urna făcută de noi în incinta salonului . SERGIU are de făcut fff multe operații care vor începe de luni, dacă totul va fi bine până atunci . Nu uitați sa donați si sânge . Luni vă voi posta și un cont bancar în care veți putea face tranzactii. Pt alte informații, acesta este nr tatălui: 0753591974″,
a scris Ioana Deteșan pe Facebook

Băiețelul se află sub supravegherea medicilor la Spitalul Clinic de Pediatrie Cluj, starea sa este stabilă, dar gravă, spun cadrele medicale.

„A ajuns la noi cu multiple plăgi pe toată suprafața corpului. Medicii care l-au operat spun că nu au mai întâlnit un asemenea caz. Nici în spital nu a mai fost un caz atât de grav. Băiatul a fost operat joi seara când a ajuns la noi. A fost adus cu ambulanța în jurul orei 19:20, a fost pregătit pentru operație timp de aproximativ două ore, apoi o echipă de medici a intrat în sala de operații. Intervenția chirurgicală a durat până în jurul orei 03:00 dimineața. De acum înainte va avea nevoie de multe, poate zeci de operații plastice și reparatorii”, a declarat pentru ȘtiriMed, dr. Călin Lazăr, directorul medical al Spitalului Clinic de Copii Cluj

Polițiștii clujeni au deschis o anchetă penală pentru vătămare corporală din culpă, pentru a afla cum s-a petrecut incidentul în urma căruia Sergiu a ajuns la spital mai mult mort decât viu. În paralel și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului au deschis o anchetă în acest caz.

CITEȘTE ȘI: COPIL ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL. A FOST SFÂȘIAT DE MAI MULȚI CÂINI