Selectați pagina

Beard Brothers a donat o ambulanță nouă pentru SMURD Cluj

Beard Brothers a donat o ambulanță nouă pentru SMURD Cluj

O nouă ambulanță SMURD a ajuns în dotarea ISU Cluj. Aceasta a fost donată de Asociația Beard Brothers. Bărboșii au reușit să strângă fondurile necesare pentru a achiziționa o ambulanță nouă, de tip B care va folosită la pentru acordarea primului ajutor în caz de urgență.

Mission „1.12 Wheels For Life” accomplished! Cu multe emotii si cu mare bucurie am dat azi pe maini sigure cea de-a doua ambulanta, de tip B, celor de la SMURD Cluj . Suntem fericiti ca munca noastra da roade si realizam cat de mult bine face efortul nostru comunitatii!Multumim ISU Cluj pentru cuvintele frumoase si va multumim din suflet voua, tuturor, pentru implicare!Impreuna suntem o forta de neoprit, au scris cei de la Beard Brothers pe pagina lor de socializare.

Ambulanța a fost făcută cadou chiar de Ziua Pompierilor și vine să completeze parcul auto al ISU Cluj unde multe mașini sunt deja vechi.

De Ziua Pompierilor am primit cel mai frumos cadou la care ne puteam gândi: o nouă ambulanță pentru SMURD Cluj! Ne-a fost livrată ce-a de-a doua ambulanță achiziționată din fondurile strânse prin Campania 1.12 Wheels for Life a Beard Brothers.Nu avem cuvinte pentru a cuprinde recunoștința pe care o avem în aceste momente pentru acești oameni minunați și pentru toți cei care s-au implicat în strângerea fondurilor necesare pentru achiziționarea celor două ambulanțe, au spus reprezentanții ISU Cluj.

Ambulanța a costat 70.000 de euro iar banii necesari au fost strânși în mai multe campanii derulate de Asociația Beard Brothers.

beard

Aceasta este cea de-a doua ambulanta donată. Prima, o ambulanță de terapie intensiv,  de tip C, care a costat aproximativ 90.000 de euro se află deja în dotarea ISU Cluj.

Despre autor