Selectați pagina

Beard Brothers a dotat Secția de Arși din Cluj cu aparatură vitală

Beard Brothers a dotat Secția de Arși din Cluj cu aparatură vitală

Beard Brother a inițiat o campanie prin care și-au propus să doteze Secția de arși din Cluj cu aparatură necesară. Ei au avut nevoie de 30 de mii de euro, bani pe care au reușit să îi strângă cu ajutorul oamenilor care au donat.

 Ne bucuram sa anuntam ca am livrat aparatura medicala, rezultata din campania “Enough is enough”. Ne-am propus sa achizitionam 2 aparate, am reusit sa luam 3: un aparat ce intinde pielea, unul ce o decupeaza si un motor chirurgical (in valoare de 26.780 euro). De restul banilor pana la 30.900 vom achizitiona pansamente. Aceste aparate au fost donate catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj Napoca. Acolo unde sunt doar 5 paturi unde sunt tratati pacienti cu arsuri de pana la 20% din suprafata corpului. Din pacate aceste paturi nu sunt la nivelul unei sectii de arsi. Implicarea noastra ajuta pacientii, si in acelasi timp trage un semnal de alarma asupra unei probleme reale. Big up, oameni frumosi pentru ajutor, toate aceste lucruri se intampla datorita voua, #comunitatii!!!, au scris cei de la Beard Brothers pe pagina lor de socializare.

În acest moment la Spitalul județean din Cluj pot fi tratați pacienți care au arsuri pe cel mult 20 la sută din suprafața corpului.

 

CITEȘTE AICI UN TÂNĂR DONEAZĂ BANI PENTRU SECȚIA DE ARȘI DIN CLUJ, DIN VÂNZAREA PRIMULUI VOLUM DE POEZII

 

 

Despre autor