Selectați pagina

Bebeluș, de doar 8 ore, transportat de urgență cu elicopterul SMURD la Cluj

Bebeluș, de doar 8 ore, transportat de urgență cu elicopterul SMURD la Cluj

Un bebeluș în vârstă de doar 8 ore a fost transportat de urgență, de la Bistrița la Cluj-Napoca, cu un elicopter SMURD. Copilul se afla în stare critică și avea nevoie de o intervenție rapidă a medicilor specialiști.

Elicopterul SMURD de la Târgu Mureș a fost solicitat să intervină de urgență în Bistrița, pentru a sprijini eforturturile de salvare a vieții unui bebeluș în vârstă de doar 8 ore, aflat în stare critică.

Bebelușul a fost diagnosticat cu detresă respiratorie, fiind necesară transferarea micuțului, de urgență, la o unitate spitalicească din Cluj-Napoca.

”Echipajul elicopterului a procedat la preluarea și transferarea bebelușului la Cluj-Napoca, unde a fost predat în siguranță echipelor medicale, în vederea continuării investigațiilor și administrarea tratamentului necesar”, a anunțat printr-un comunicat Inspectoratul General al Aviației .

Pe parcursul lunii trecute elicopterele și avioanele SMURD au efectuat 19 intervenții aeriene pentru salvarea bebelușilor aflați în stare critică.

Despre autor