Selectați pagina

Bilete gratuite și reduceri la Untold și Neversea pentru toți donatorii de sânge

Bilete gratuite și reduceri la Untold și Neversea pentru toți donatorii de sânge

Donează sânge și mergi gratis la Untold sau Nersea! Organizatorii festivalului promit bilete gratuite la cele două evenimente pentru persoanele care vor dona sânge în cadrul unor caravane mobile sau reduceri pentru cei care ajung la centrele de donare din toată țara.
Festivalierii vor putea dona la caravanele mobile din patru orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Timișoara și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-12.00 vor primi un bilet gratuit la Untold sau Neversea.

• CLUJ-NAPOCA: 17, 18 IUNIE, BULEVARDUL EROILOR
• BUCUREȘTI: 24,25 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
• TIMIȘOARA: 1,2 IULIE, IULIUS MALL
• CONSTANȚA: 1,2 IULIE, PARCUL TĂBĂCĂRIEI

Donatorii care vor ajunge la caravanele mobile din cele patru orașe și se vor înscrie în baza de date Și Eu Donez vor primi automat un bilet gratuit la Untold sau la Neversea.

Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile Untold sau Neversea.

kv centre vizualizare editat

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/blood-network, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

La Untold reducerea este de 15O LEI + taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului, la Neversea reducerea este de 195 lei+ taxe din prețul final de 420 lei + taxe al abonamentului.

În acest moment, rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și eu donez, înseamnă 4000 de membrii, din care peste 1700 s-au înscris în perioada campaniei Blood Network 2016.

Vom încerca din nou să îi facem conștienți pe tineri de importanța donării de sânge. Împreună, donatori și parteneri, am construit deja prima bază de donatori benevoli de sânge din România și ne dorim ca această bază de date să crească de la an la an, a declarat Edy Chereji, director de Marketing și Comunicare Untold și Neversea.

Untold 2017 va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

Sursa foto:muzica.metropotan.ro

Despre autor