Selectați pagina

Cadouri speciale pentru toată familia găsiţi doar la Târgul de Crăciun al antreprenoarelor

Cadouri speciale pentru toată familia găsiţi doar la Târgul de Crăciun al antreprenoarelor

Ne apropiem cu pași repezi de Crăciun. Știm cu toții că anul 2020 a fost un an atipic, cu obstacole nebănuite, dar și cu multe dorințe împlinite alături de oameni muncitori și dedicați.

În spiritul acestui an “altfel” venim către voi cu primul Târg de Crăciun online al comunității Antreprenoare.ro. Fie că ești antreprenor și dorești să-ți expui produsele și să îți crești astfel business-ul, fie că îți dorești doar să găsești cadouri pentru tine sau pentru cei dragi, suntem încrezătoare că aici vei găsi ceea ce ai nevoie, a spus Carmen Mihalca, organizatorul târgului.

Cei care caută produse inedite dar vor şi să sprijine afacerile locale vor găsi la târgul Antreprenoare.ro cele mai potrivite cadouri.

Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu idei diverse, și interesante. În târgul de Crăciun vei găsi de la brazi de Crăciun, decorațiuni handmade de Crăciun, globuri pictate manual, coronițe de Crăciun, lumânări, jucării și alte cadouri specifice acestei sărbători, până la cursuri online, consultanță de , servicii de business sau ședințe de spiritualitate și tarot, a spus Carmen Mihalca.

La nici 24 de ore de la lansare au fost deja listate în târg peste 100 de produse și servicii.  În târgul online sunt adăugate zilnic sute de produse și servicii ale femeilor antreprenor care au ales să participe.

 

Vino și tu la Târgul de Crăciun și cumpără de la afaceri locale, produse create cu drag! Participarea este gratuită, așa că dacă și tu dorești să participi la primul târg online cu produse și servicii de Crăciun, organizat de membrele comunității Antreprenoare, te așteptăm cu drag!, au mai spus organizatorii.

Despre autor