Selectați pagina

Când educația are rol principal la o conferință de Lifestyle Business. Cine sunt invitații de marcă ai conferinței ce are loc la Cluj

Când educația are rol principal la o conferință de Lifestyle Business. Cine sunt invitații de marcă ai conferinței ce are loc la Cluj

Educația este tema principală și firul roșu al unei conferințe inedite, ce are loc, sâmbătă, în Cluj-Napoca. Evenimentul de Lifestyle Business este organizat de comunitatea Mamprenoare – fondată de Alina Bota și aici se va discuta, cu invitați de marcă, cum pot fi îmbinate profesia, cu viața de familie și cu timpul personal. În plus, vor fi puse „pe tapet” subiecte stringente care apar zilnic în viața părinților millenials. Nu degeaba sloganul conferinței este: Gândește global! Muncește cu pasiune! Bucură-te de viață!

CITEȘTE ȘI PĂRINȚII MILLENNIALS SE ÎNTÂLNESC ÎNTR-O CONFERINȚĂ DE AMPLOARE, UNDE DISCUTĂ DESPRE BUSINESS, STIL DE VIAȚĂ ȘI PRIORITĂȚI. EVENIMENTUL E UNUL MARCA MAMPRENOARE

Cele mai fierbinți subiecte ale momentului vor fi discutate sâmbătă, de la ora 9:00, în clădirea The Office din Cluj-Napoca, cu oameni de știință, antreprenori, sportivi și nutriționiști.

„(De) acolo vei afla că:
-”fake news”-urile pot fi verificate simplu din punct de vedere al fundamentului științific
– încălzirea globală, poluarea apelor și gunoiul spațial sunt problemele generatiei noastre
– rolul educației este acela de a încuraja gândirea critică și înclinația naturală a tuturor copiilor spre descoperire
-”lifestyle business” este un stil de viață care are tot mai mulți adepți printre milenialii educați
– este adevărat: comunitatea din care faci parte are un rol important în succesul tău ca individ”, arată organizatorii într-un comunicat de presă

De ce e nevoie de o conferință de Lifestyle Business?

Societatea umană trece, la nivel planetar, prin cea mai rapidă și probabil cea mai importantă revoluție – revoluția informațională. Subiecte care acum 50 de ani păreau desprinse din cărțile de science-fiction, astăzi fac parte din realitatea cotidiană.

Capacitatea de asimilare a unui număr tot mai mare de informații, de filtrare a informațiilor care ajung la noi și de adaptare la schimbările care se succed cu rapiditate sunt abilități absolut necesare oricărui adult din ziua de astăzi. Ne pregătim pentru o lume într-o permanentă transformare și ne educăm copiii pentru meserii care nu există încă.

În cadrul conferinței, un fizician, un biolog și un matematician, alături de alți 11 experți în cele mai diverse domenii, de la educație financiară și întreprinderi sociale, la nutriție și sport, vor dezbate impactul pe care fiecare dintre noi îl are asupra viitorului planetei, despre cum să ne găsim echilibrul în mișcare și unicitatea în unitate, despre cum putem să ”împletim” toate activitățile cotidiene astfel încât să nu neglijăm copiii și dezvoltarea lor armonioasă.

Paneluri de discuții interactive și ateliere practice

Antreprenori, angajați din companii, profesori, studenți, sportivi, nutriționiști și experți în sănătate din România și de peste hotare vin la Cluj-Napoca, în acest weekend, la Conferința de Lifestyle Business (2 noiembrie, de la ora 09.00,  în clădirea The Office) pentru a dezbate cele mai stringente provocări cu care se confruntă generația ”millennials”.

Sunt acele preocupări comune nouă, tuturor, dar pe care ei, milenialii, le conștientizează poate mai bine: referitoare la viitorul copiilor noștri, al comunităților din care facem parte și al planetei care ne găzduiește pe toți.

”Premisa de la care am început creionarea subiectelor ce vor fi abordate la conferință este că educația trebuie să fie în centrul preocupărilor noastre, ale tuturor: părinți, profesori, experți sau învățăcei, persoane publice, influenceri, mileniali sau nu. Pentru că numai prin educație poți obține libertatea după care tânjim cu toții”, spune organizatorul conferinței, fondatorul Comunității Mamprenoare, Alina Bota.

Conferința va fi interactivă (formatul va fi de panel de discuții) și își propune să ofere o perspectivă diferită asupra vieții fiecăruia dintre noi, să ne provoace să gândim pe termen lung și la un nivel global modul în care deciziile fiecăruia dintre noi au impact în viitorul tuturor. Panelurile vor oferi posibilitatea participanților să obțină răspunsuri la întrebările teoretice, dar și la cele practice: ei vor avea ocazia să lucreze la proiectele personale de lifestyle business în timpul celor trei ateliere practice (workshopuri) de la finalul conferinței.