Selectați pagina

Elementum vă așteaptă cu brațele (porțile) deschise. Care e programul festivalului pentru întreaga familie

Elementum vă așteaptă cu brațele (porțile) deschise. Care e programul festivalului pentru întreaga familie
Mai sunt cateva zile pana cand festivalul pentru întreaga familie, Elementum, iso deschide portile.
Iata ce mesaj au organizatorii:
Pregătirile sunt in toi, la fel si dezinsectia, caci stim ca, in aceasta perioada a anului, ”in mijlocul naturii” inseamna si mici inconveniente. Asa ca le-am eliminat, am iginiezat totul si va asteptam in ”deplina siguranta”, vorba aceea.
O data cu pregatirile la locatie, am definitivat si programul celor trei zile de distractie. Il gasiti atasat, impreuna cu harta evenimentului.
Si, apropos de program, mai avem un anunt: din cauza programului personal extrem de incarcat, artista Andra Gogan nu va mai putea ajunge la festival. Insa, in locul ei, va veni o vedeta cel putin la fel de indragita atat de cei mari, cat si de cei mai mici dintre spectatori: IOANA IGNAT.

Un timbru unic, un artist ce isi compune singur piesele, si o experienta completa in aparitiile live, Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor doi ani. De la primul single, „De dezindragostesc”, si pana la piesele recent lansate „N-am nevoie” (alaturi de DJ Sava) sau „Muritor”, Ioana Ignat cucereste instant publicul si topurile muzicale, ajungand pe primul loc in YouTube Trending, in topurile digitale sau cele ale radiourilor din Romania.

Daca inca nu v-ati luat bilete si/sau abonamente, de aici o puteti face oricand:

Si, da, se vor vinde si la fata/spatele locului 🙂
Save the date: 21-23 iunie, Lac Luncani