Selectați pagina

Câți bani au găsit procurorii în casa medicului Lucan. Incredibil ce s-a întâmplat la audieri

Câți bani au găsit procurorii în casa medicului Lucan. Incredibil ce s-a întâmplat la audieri

Detalii incredibile ies la iveală în cazul perchezițiilor făcute la domiciliul chirurgului Mihai Lucan.

Sume uriaşe de bani au fost descoperite şi la percheziţiile domiciliare. 600.000 de euro – bani gheaţă, ceasuri de lux şi bijuterii din aur, potrivit digi24.ro.

Ginerele lui Mihai Lucan a fost prins în flagrant de poliţiştii care percheziţionau locuiţa, în timp ce încerca să fugă cu un rucsac burduşit cu bunuri de valoare. Sărea gardul când a fost observat de oamenii legii. Reuşise să ascundă 10.000 de euro şi în rezervorul maşinii.

Audierile făcute în cursul zilei de joi, s-au mai prelungit o oră, după ce fostului şef al Institutului de Urologie din Cluj i-au căzut 5.000 de euro din buzunar, chiar când să iasă din biroul procurorului.

Acuzaţia adusă medicului e că s-ar fi folosit, la clinica sa privată, de aparatură medicală, materiale sanitare, asistente și medici de la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca.

Procurorii spun că aproape 180 de oameni ar fi plătit sume uriaşe de bani pentru a fi operaţi la clinica profesoului Lucan, în condiţiile în care îndeplineau condiţiile să fie operaţi gratis la Institut.

În această dimineață, medicul Mihai Lucan, dar și fiul acestuia și cele două persoane care aveau funcții de conducere în instutut au fost lăsați să plece acasă. VEZI AICI CE MĂSURI AU DISPUS JUDECĂTORII.

Despre autor