Selectați pagina

Câți bani s-au adunat din donații pentru condiții mai bune în Spitalul de Copii Cluj

Câți bani s-au adunat din donații pentru condiții mai bune în Spitalul de Copii Cluj

Urnele au fost pline in momentul in care s-a incheiat Gala Caritabilă „Dăruiește din Suflet pentru Spitalul de Copii Cluj”, organizata de Lions Hope. Organizatorii spun că strict in urma Galei s-au strâns peste 35 de mii lei, dar s-au mai adunat bani si din sponsorizari, in contul asociației.

„A fost o seara extraordinara din toate punctele de vedere- artistic, uman, financiar, toate impreuna 🙂 Sala Cinematografului Florin Piersic a fost plina, urnele au fost pline, sufletele ne-au fost la fel! Artistii care au performat (pro bono, sa nu uitam!) au facut-o parca mai…cald ca niciodata, au relationat cu sala, copiii au dansat pe scena alaturi de ei, parintii si bunicii au fredonat celebrele melodii ale Iris si nu numai! Le multumim tuturor pentru prezenta si pentru generozitate! Am strans 32740 de lei numai din bilete de tombola (13380 lei) si decoratiuni (4770 lei) facute de manutele talentate ale copiilor de la cele 3 scoli si 2 gradinite care care ne-au ajutat. Pe langa aceste sume cash, am mai incheiat contracte de sponsorizare si de donatie la fata locului, pe care inca nu le-am incasat total- fiind vorba de tranzactii bancare- in valoare de 3200 lei. In total, asadar, strict in urma Galei de aseara am strans 35940 lei. Pe langa acestia, in urma campaniei de pana acum, in contul Lions Club Hope Cluj-Napoca, am mai incasat in total 12308 lei, de la firme precum BT, Trend Communication, Agresione, etc.”, a declarat pentru StiriMed, Anca Dinu, ambasador al cauzei „Daruiește din suflet pentru Spitalul de Copii Cluj

Reprezentantii Lions Hope au mai precizat ca demersul lor nu se incheie odata cu Gala. Mai mult, au promisiuni de sponsorizare, iar angajatii unei firme mari din Cluj, AROBS, au anuntat deja ca banii strânși la petrecerea de Craciun vor fi direcționați spre această cauză.

Scopul acestei cauze umanitare este începerea demersurilor pentru renovarea Clinicii Pediatrie 1 din cadrul Spitalului Clinic de Copii Cluj.