Selectați pagina

Diagnostic nemilos pentru un pilot militar și soția sa. Comunitatea se mobilizează să îi ajute pe soții Mitrică

Diagnostic nemilos pentru un pilot militar și soția sa. Comunitatea se mobilizează să îi ajute pe soții Mitrică

Pilotul militar în rezervă. Marin Mitrică de la Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii și soția sa, Carmen Mitrică, angajată a aceleiași baze, înfruntă momente crâncene. Ambii au fost diagnosticați cu două forme agresive de cancer.

Acum, sunt itnernați într-o clinică de specialitate din Turcia. Dar costurile pentru ameliorarea situației lor sunt imense. Iar ca să îi sprijine, colegii și comunitatea din care fac parte organizează un eveniment umanitar, duminică, în Câmpia Turzii, la Baza Sportivă „Broscuța”.

mitrica ref
Eveniment umanitar pentru sprijinul familiei Mitrică

Vor fi organizate mai multe activități sportive pentru adulți și copii, iar banii strânși în cadrul acestui eveniment, vor ajunge în Turcia, la Carmen și Marian Mitrică.

„Colegul nostru, comandorul (r.) Marin Mitrică a fost diagnosticat cu cancer, sarcom în fază extinsă localizat la coasta IX. El se află în aceste momente în Turcia. Marian a fost instructor de navigație aeriană la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” . Veștile proaste nu se termină aici pentru familia Mitrică. Soția sa, Carmen, era însoțitor, era alături de soțul ei să îl sprijine în această grea perioadă. Din păcate în urma unui control de rutină a fost și ea diagnosticată cu cancer mamar în stadiul IV. Plutonierul major Carmen Mitrică este controlor de trafic aerian și acum internată alături de soțul ei în Turcia, unde luptă împreună împotriva cancerului.”

au scris reprezentanții MApN, despre situația celor doi soți Mitrică

Cei care doresc să îi ajute o pot face utilizând următoarele conturi:

RO96BTRLRONCRT0053892002
Titular cont RON: Marin Mitrică
RO62BTRL05101201549332XX
Titular cont RON: Carmen Mitrică

Orice sprijin poate contribui la drumul spre vindecare!

Despre autor