Selectați pagina

Ce flori alegem pentru a înfrumuseţa casa de Paşte

Ce flori alegem pentru a înfrumuseţa casa de Paşte

Sărbătoarea care ne aşteaptă peste câteva zile presupune o serie de pregătiri. Cei mai mulţi dintre noi facem curăţenie, pregătim bucate alese sau vopsim ouă.

Specialiştii spun însă că nu trebuie să uităm să ne înfrumusetăm casa pentru această sărbătoare a Paştelui. Iar cel mai la îndemână sunt florile.

Pentru ca sărbătoarea să fie perfectă, de Paște nu trebuie să ne lipsească florile din casă. Fiind primăvara, această sărbătoare ne permite să etalăm o gamă largă de culori și flori care să ne aducă bucurie, a spus Loredana Zorilescu de la Păpădie Events.

Lalele şi narcisele, printre vedetele casei de Paşte

Evident cele mai potrivite pentru masa de Paşte sunt florile de primăvară. O alegere potrivită ar fi lalele sau narcisele.

Cu greu putem rezista tentației de a împodobi masa de Paște. Putem alege un buchet de flori proaspete sau un coșuleț frumos aranjat. Ca și tipuri de flori lalelele nu pot să lipsească din casă în această perioadă a anului. Ele fiind un simbol al iubirii și al iertării, a adăugat Loredana Zorilescu, specialist.

cos lalele 1
Cos cu lalele. Photo credit: Papadie Events


O altă floare specifică acestei sărbători este narcisa, una dintre cele mai vesele flori. Aceasta a fost aleasă ca simbol al Paștelui datorită puterii de reprezentare a bucuriei, tocmai esența aceste sărbători. Mai mult, galbenul este simbolul soarelui și al vieții, fiind considerat culoarea specifică Paștelui, a mai spus aceasta.

daffodils 1316127 1920 1
Narcisele vor aduce veselie în casă

Arajamentele florale sunt o alegere potrivită

Cei care doresc o masă cu totul specială, pot alege şi aranjamente florale deosebite. Acestea pot conţine pe lângă flori şi alte elemente specifice Paştelui.

Aranjamentele florale pentru masa de Paște sunt o variantă de luat în considerare pentru cei cărora le place să își decoreze casa până la cele mai mici detalii. Aranjamentele de Paște trebuie să fie vesele, viu colorate, să ne încânte sufletul și privirile și să surprindă bucuria acestei sărbători, a declarat Loredana Zorilescu, specialist.

easter eggs 3257098 1920 1
Aranjamente florale de Paşte

Puteţi să comandaţi flori sau aranjamente pentru masa de Paşte. Găsiţi mai multe variante AICI, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine.

VIDEO DESPRE GRIJA PENTRU SUFLET ȘI PSIHIC, CU PĂRINTELE ARHIMANDRIT TIA TEOFIL

PASCĂ ŞI COZONAC CA ÎN MARAMUREŞ. VEZI REŢETELE

Despre autor