Selectați pagina

Industria frumuseții supraviețuiește în online. Campionatul Internațional de Machiaj Alternativ are loc online, în acest an

Industria frumuseții supraviețuiește în online. Campionatul Internațional de Machiaj Alternativ are loc online, în acest an

Din cauza pandemiei de Coronavirus, industria frumuseții se străduiește să supraviețuiască în online. Astfel, cea de a doua ediție a Campionatului Internațional de Make-up Alternativ – Alternative M.U.A Championship va avea loc, în acest an, în mediul online, în 21 noiembrie.

Acest lucru nu înseamnă, însă, că evenimentul va fi lipsit de anvergură. Din contră, ediția din acest an a adunat nume grele din industria make-up-ului, iar înscrierile sunt încă deschise.

În acest an, din cauza  perioadei actuale, campionatul se va desfășura on-line, deschis tuturor celor ce vor să încerce să participe la un astfel de eveniment. Vor fi douăp categorii: începători și profesioniști, iar tema va fi una singură, inspirată din personajul Effie Trinket din  filmul Hunger Games, dar va avea loc și o semifinală live cu posibilitatea de a interacționa direct cu un juriu de excepție : Einat Dan (Israël), Andreea Pop (Pop Makeup Academy – Roma), Olga Bereznyak (Advance Beautyschool – Aversa) și campioana ediției 2019, Mihaela Alexandru (Diva Academy – Galați), a declarat pentru ȘtiriMed, Teodora-Roxana Cioancă, organizatorul Alternative M.U.A. Championship.

campionat machiaj

Juriul este format din make up artisti de renume international

Înscrierile pentru ediția din acest an a Campionatului se închid în 1 noiembrie, iar câștigătorii care intră în semifinală vor fi anunțați în 7 noiembrie.

Lucrările vor fi jurizate în mod anonim, iar concurenții vor putea interacționa live cu membrii juriului, în finală, când vor fi anunțați câștigătorii. Bineînțeles că și în acest an, cele mai bune lucrări vor fi recompensate cu premii ce vor consta în produse profesionale și cursuri online, oferite de sponsorii noștri, a mai precizat Teodora-Roxana Cioancă

Mai multe detalii despre înscrieri, condiții de participare și taxe, aflați de AICI

Ce este Alternative M.U.A. Championship

Campionatul Internațional de Make-Up Alternativ este un proiect îndrăzneț, organizat pentru prima dată în România, anul trecut, la Cluj-Napoca.

Evenimentul de anul trecut a inclus 3 competiții de makeUp, dedicate atât profesioniștilor din domeniu, cât și celor aflați la început de drum și un catwalk de modă cu modele profesioniste de la RMM Models și 4 designeri:  Malika Boutique, Ana Isvoranu, Dor Autentic, Mihaela Cirlugea.

Juriul a fost format  din make-up artiști  și traineri de renume internațional : Greta Volpi (GV Kryolan Academy Torino) , Andreea Lavinia Pop (Pop Makeup Academy Roma) , Anna Engvall (Stockholm)

CITEȘTE ȘI Cum devine Clujul capitala machiajului. Primul Campionat International de Makeup Alternativ are loc în noiembrie în România