Selectați pagina

Centrul de Patologie Neurovasculară şi Neurochirurgie din Cluj va fi finanţat prin PNRR

Centrul de Patologie Neurovasculară şi Neurochirurgie din Cluj va fi finanţat prin PNRR

Construcţia Centrului de Patologie Neurovasculară şi Neurochirurgie va fi finanţată prin PNRR, a anunţat Ministrul Sănătăţii.

Centrul de Patologie Neurovasculară şi Neurochirurgie, proiect de investiții demarat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a trecut cu succes de o etapă importantă. Proiectul depus de spital în vederea asigurării finanțării prin Planul Național de Reconstrucție și Reziliență (PNRR) a fost inclus în lista celor 27 de obiective care vor beneficia de finanțare.

Proiectul prevede ca 95% din valoarea totală a investiției (39,219,840.61 euro fără TVA) să fie asigurată cu fonduri din PNRR.

”Este un proiect foarte important pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj și pentru echipele care lucrează la implementarea acestuia. Aprobarea finanțării prin PNRR vine în momentul în care partea de construcție și recompartimentare a avansat semnificativ. Vom face tot ceea ce este necesar pentru a respecta termenele și cerințele continuării investiției. Mulțumim Ministerului Sănătății pentru evaluarea obiectivă!”, declară Prof. Dr. Claudia Gherman, managerul SCJU.

Centrul va funcționa în incinta fostei Clinici de Medicina Muncii de pe strada Louis Pasteur.

Despre autor