Selectați pagina

Cererea de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj a fost depusă

Cererea de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj a fost depusă

Cererea de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj a fost transmisă de Ministerul Sănătății către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional, anunță reprezentanții Ministerului.

Ministerul Sănătății a transmis Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional cererea de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj, potrivit mediafax.ro.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a precizat prin intermediul unui comunicat de presă faptul că spitalele regionale reprezintă o prioritate a mandatului său și că toate demersurile necesare în acest sens vor fi urgentate.

Am avut o discuție cu reprezentanții departamentului pentru construirea spitalelor regionale pentru a verifica stadiul în care ne aflăm, dar și pentru a vedea ce putem face să urgentăm pașii ce trebuie realizați până la sfârșitul anului. Vom susține respectarea calendarului depunerii cererilor de finanțare, pentru a semna cat mai curând posibil contractele de finantare cu AMPOR și asigurarea sprijinului Comisiei Europeane pentru realizarea acestor proiecte major, a declarat Victor Costache, Ministrul Sănătății.

La acest moment reprezentanții Ministerului Sănătății pregătesc și procedura de achiziție publică de servicii pentru elaborarea proiectului tehnic al Spitalului Regional de Urgență Cluj.

Sursa foto: wall-street

Despre autor