Selectați pagina

Cine e medicul de la Ambulanța Cluj care făcea trafic cu morți. VEZI AICI

Cine e medicul de la Ambulanța Cluj care făcea trafic cu morți. VEZI AICI

Medicul acuzat că făcea trafic cu morți a fost prins în flagrant în timp ce lua 600 de lei de la administratorul unei firme de pompe funebre. Ea a acționat atunci când a fost pusă în situația să constate un deces. Femeia era de serviciu când în urma unui apel la 112, a plecat cu un echipaj să intervină,acasă, la o familie din Cluj.

Surse judiciare susțin că în momentul în care echipajul medical a ajuns la domiciliul celui bolnav, acesta decedase. Medicul Adriana Coldea le-a sugerat familiei să ia legătura cu firma de pompe funebre, Rotcons SRL, și le-a dat cartea de vizită a patronului Dan Ionescu, cu recomandarea că sunt ”oameni foarte serioși”, potrivit evz.ro.

Surpriza mare a familiei decedatului a venit în momentul în care, după nici cinci minute de la plecarea echipajului de ambulanță, au fost sunați de către cei de la firma de pompe funebre, care și-au oferit serviciile la niște prețuri piperate.

Imediat, pe fir au intrat polițiștii de la Direcția Generală Anticorupție CLuj, conduși de un procuror. Aceștia i-au urmărit pe cei de la firma de pompe funebre, și așa au ajuns la momentul în care patronul firmei i-a dat medicului suma de 600 de lei pentru serviciul prestat.

Procurorii clujeni susțin că au deschis un dosar penal împotriva medicului Adriana Coldea, a patronului Dan Ionescu și a unui angajat de la firma de pompe funebre.  Anchetatorii mai spun că împotriva celor trei persoane s-a dispus măsura controlului judiciar.

CITEȘTE MAI MULTE DETALII AICI

 

Despre autor