Selectați pagina

Clinică privată din Cluj, închisă de teama Coronavirus. Medimages anuleaza consultațiile și reprogramează pacienții

Clinică privată din Cluj, închisă de teama Coronavirus. Medimages anuleaza consultațiile și reprogramează pacienții

Medimages Cluj-Napoca, una dintre cele mai cunoscute clinici din România, specializată pe servicii de Senologie (n.r. diagnostic imagistic al patologiei sânului) și imagistică, deținută de reputatul doctor Angelica Chiorean, își suspendă activitatea din cauza Coronavirusului.

„Stimați pacienți,

În actualele condiții de alertă epidemiologică datorate pandemiei de Covid-19 și în conformitate cu recomandările autorităților sanitare, Centrul de Senologie Imagistică Medimages își va întrerupe activitatea cu publicul pentru perioada 16-30 martie 2020.(…) Toți pacienții care erau programați în această perioadă, urmează a fi contactați telefonic și vor fi prioritizati la reluarea activității. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat de această situație nedorită și va urăm multă sănătate!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Clinicii Medimages

Dr. Angelica Chiorean este unul dintre cei mai renumiți medici din țară și străinătate, specializat pe radiologie și imagistică medicală. Cu numeroase studii și cursuri făcute în România și peste hotare, dr. Angelica Chiorean este căutată de paciente din întreaga țară. Astfel, programările pentru examinări la dr. Angelica Chiorean se întind pe câțiva ani.

dr angelica chiorean

dr. Angelica Chiorean/sursa foto: Medimages