Selectați pagina

Al doilea caz de Coronavirus confirmat în Cluj. Câți pacienți s-au vindecat, în total

Al doilea caz de Coronavirus confirmat în Cluj. Câți pacienți s-au vindecat, în total

A fost confirmat al doilea caz de Coronavirus, în Cluj, anunță Ministerul Sănătății. E vorba de o femeie de 25 de ani, care s-a întors din Berlin, Germania. Femeia nu a stat în izolare la domiciliu, deoarece nu venea din zonă afectată de Coronavirus.

Femeia s-a întors în țară în 11 martie și a intrat în contact doar cu familia. DSP va face o anchetă epidemiologică, să vadă dacă vreunul din contacții femeii este, la rândul său, infectat.

Primul caz de îmbolnăvire cu COVID-19 în Cluj este cel al unei femei de 33 de ani, întoarsă din Italia, care, înainte de a intra în izolare s-a întâlnit cu familia, apoi s-a cazat  la un hotel și a mers singură la spital.

Cel de-al doilea  caz confirmat în Cluj, este al 119-lea la nivel național. Autoritățile medicale anunță că în ultimele 24 de ore, 3 pacienți internați în Spitale de Infecțioase din țară s-au vindecat și au fost externați. În total, la nivel național, numărul persoanelor vindecate a ajuns la 9, iar numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 123.