Selectați pagina

UPDATE Incident la un liceu din Cluj. O elevă a fost transportată la spital după ce a căzut de la înălțime

UPDATE Incident la un liceu din Cluj. O elevă a fost transportată la spital după ce a căzut de la înălțime

Incident la un liceu din Cluj-Napoca. O elevă de 13 ani a căzut de la înăltime în apropierea Colegiului Național George Coșbuc. Fata cu suspiciuni de leziuni și traumatisme dar conștientă și cooperantă când a fost găsită de echipajele de intervenție în lateralul clădirii liceului.

UPDATE

Mai multe anchete sunt în derulare acum, la Colegiul Național „George Coșbuc” Cluj-Napoca. Iar oamenii legii nu exclud nici varianta unei tentative de suicid a tinerei.

„A avut loc un incident la Colegiul National George Coșbuc. O eleva din clasa a VIII- a căzut de la etajul II. Era singură în clasă, colegii au coborât în curte, se pregăteau să meargă cu diriginta la un muzeu, au săptămâna Școala Altfel. Încă nu e sigur dacă a căzut sau s-a aruncat de pe geam, se certa cu mama la telefon. Fata e conștientă, a fost dusă la spital, poliția face investigații, a declarat pentru ȘtiriMed, Marinela Marc, inspector școlar general al ISJ Cluj .

La data de 16 martie a.c., în jurul orei 10.05, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la Colegiul Național „George Coșbuc” din municipiul Cluj-Napoca, o persoană ar fi căzut de la un etaj al clădirii. Din primele date, polițiștii au constatat că este vorba despre o elevă în vârstă de 13 ani, care ar fi căzut de la etajul 3, aceasta fiind găsită în proximitatea clădirii. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații de specialitate. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi clarificate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul, anunță IPJ Cluj.

Din primele informații eleva a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată la UPU Spitalului de Copii, pentru investigații. La această oră medicii o evaluează.

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente pentru a oferi sprijin unei minore căzute de la înălțime în proximitatea Colegiului Național „George Coșbuc”. Minora de 14 ani, conștientă și cooperantă, a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ. La fața locului s-a deplasat o autospecială, potrivit ISU Cluj.

Despre autor