Selectați pagina

WonderPuck 2021 a atras la Cluj peste 10.000 de spectatori

WonderPuck 2021 a atras la Cluj peste 10.000 de spectatori

Peste 10.000 de spectatori au trecut, în week-end, pe la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși, WonderPuck, ajuns la cea de a cincea ediție

„În cele trei zile ale Festivalului de la Cluj-Napoca, la spectacolele, concertele, atelierele și show-urile din Piața Unirii au luat parte în jur de 8.300 de persoane. De asemenea, evenimentele din curtea Muzeului de Artă au atras aproximativ 1.100 de spectatori, în timp ce la Muzeul Etnografic al Transilvaniei au participat peste 350 de persoane. Totodată, la manifestările găzduite de Magic Puppet au fost prezenți aproximativ 150 de oameni. Nu în ultimul rând, în curtea Castelului Bánffy de la Bonțida s-au bucurat de spectacolele de joi, 9 septembrie 2021, prima zi de festival, mai mult de 300 de copilași. Astfel numărul total al spectatorilor este de 10.200 de persoane”

se arată într-un comunicat de presă al Teatrului de Păpuși Puck


WonderPuck 5 a adus la Cluj-Napoca și Bonțida peste 40 de evenimente de teatru de păpuși și animație, concerte, expoziții, workshopuri, ateliere de creație și multe surprize pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Au urcat pe scenă artiștilor clujeni, dar și din toată România, precum și trupe de teatru și artiști din cinci țări (Ungaria, Germania, Turcia, Republica Moldova și Italia).

DESPRE WONDERPUCK 2021

Ediția din acest an a primului festival pentru copii și familie din Transilvania va avea loc la Cluj-Napoca și Bonțida între 9 și 12 septembrie. Proiectul este realizat de Teatrul PUCK, Asociația ESUA, Clubului Lions, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și a Administrației Fondului Cultural Național.

Parteneri: Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Transylvania Trust, Magic Puppet, Leo Club, Asociația Prietenii lui Puck, OVB, Banca Transilvania, Turkish Airline, Group Transilvae, PMA Invest, Spot Optik, Stegăroiu și Asociații, Amprenta Advertising, Narativo.ro, Verdino, Bronto, Nippon Food, Modular Housing Transilvania, Copyland Trading, Supercom, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Universitatea de Arte și Design, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

VEZI ȘI CUM PURTĂM CORECT GHIOZDANUL. SFATURI DE LA KINETOTERAPEUȚII ALINA VĂDAN ȘI ANDREEA IFTIMIE