Selectați pagina

Clujeanul Răzvan Cherecheş, expert în sănătate publică, numit consilier onorific în Ministerul Sănătăţii

Clujeanul Răzvan Cherecheş, expert în sănătate publică, numit consilier onorific în Ministerul Sănătăţii

Răzvan Cherecheş, profesor de sănătate publică la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a fost numit consilier onorific al Andreei Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţiii. Chiar dacă poziţia nu este una remunerată, Răzvan Cherecheş va avea un cuvânt de spus în perioada următoare. Anunţul a fost făcut chiar de specialist pe pagina sa de Facebook.

Începând de astăzi sunt consilier onorific (neplătit) al secretarului de stat de la sănătate – Andreea Moldovan. Asta înseamnă că voi putea să îmi expun opiniile și să furnizez dovezi pentru măsurile propuse și Andreea Moldovan mă va asculta.
2 aspecte:

1.punctul meu de vedere este cel al specialistului, nu am nicio afiliere politică, nu doresc nicio afiliere politică, nu am nicio preferință – suportul meu în domeniul sănătății publice este oferit oricărei autorități sau partid care dorește să îl asculte

2. faptul că sunt consilier onorific nu înseamnă că am să încetez să critic măsurile (sau absența lor) nepotrivite – doar am să folosesc „noi” în loc de „ei”

Vlad Voiculescu cel care a semnat ordinul de numire a comentat la postarea făcută de Răzvan Cherecheş urându-i bun venit. Welcome to the other side, a scris ministrul Sănătăţii

Despre autor