Selectați pagina

Concediul bate la ușă și nu știți ce pregătiri să faceți pentru cei mici? Atunci vă va fi de ajutor o întâlnire cu dr. Ana Culcer

Concediul bate la ușă și nu știți ce pregătiri să faceți pentru cei mici? Atunci vă va fi de ajutor o întâlnire cu dr. Ana Culcer

Concediul de vară bate la ușă, dar nu știți ce pregătiri să faceți, astfel încât să aveți o vacanță liniștită, alături de cei mici? În această situație vă ajută dr. Ana Culcer, medic primar pediatru-neonatolog, care dă startul unei serii de întâlniri cu părinții și discută despre cele mai frecvente probleme care pot apărea în timpul vacanțelor cu copiii mici: viroze, probleme digestive, înțepături de insecte, lovituri, insolație și ce soluții trebuie să avem la îndemână.

Astfel, participanții la eveniment vor afla ce ar trebui să conțină trusa medicală pentru vacanță pentru a putea reacționa rapid la orice problemă ar putea apărea.

Prima întâlnire de acest tip, „În concediu cu copiii” are loc joi, 20 iunie, de la ora 11:00, la sediul Farmaciei Ropharma, din cartierul Zorilor, Str. Louis Pasteur nr. 77.

Despre Dr. Ana Culcer

Cu o activitate de peste 50 de ani în domeniul medical, Dr. Ana Culcer a fost medicul șef al secției de neonatologie a Spitalului Universitar de Urgență București, din 1983 până în 2014. Este formator național pe probleme de alimentație naturală, cu o specializare la San Diego, SUA și 10 ani alături de UNICEF. A susținut cursuri ca formator, în toată țara, pentru medicii șef de secție și asistentele șefe ale secțiilor de nou născuți, în majoritatea județelor țării. Convingerea sa ca medic este că prevenirea bolilor este cea mai importantă pentru dezvoltarea normală a viitorilor copii și adulți, de aceea pledează pentru alimentația naturală, vaccinări și sport în aer liber.

Despre Ropharma

Ropharma este o companie cu capital 100% românesc, prezentă de peste 27 de ani
alături de pacienții din România. În prezent, peste 140 de farmacii Ropharma oferă servicii farmaceutice de calitate. Misiunea Ropharma este de a contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților, prin permanenta preocupare pentru creșterea calității produselor și serviciilor oferite, prin implicare socială, apropiere și atenție față de pacient și comunitate.

*
Accesul la eveniment este gratuit, însă numărul de locuri este limitat. Pentru a putea participa, e nevoie de rezervarea locului, prin sms la numărul de telefon 0753 635 420.