Selectați pagina

UPDATE Ce spune Petru Șușcă despre demitere. Conducere schimbată la SCJU Cluj. Managerul, demis, directorul medical a demisionat

UPDATE Ce spune Petru Șușcă despre demitere. Conducere schimbată la SCJU Cluj. Managerul, demis, directorul medical a demisionat

Spitalul Județean de Urgență Cluj are o conducere nouă, interimară, după ce Petru Şuşcă managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj a fost demis de noul ministru, Vlad Voiculescu. Acesta a condus timp de 7 ani, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

UPDATE

Contactat de ȘtiriMed, fostl manager Petru Șușcă a confirmat că a fost demis de Ministerul Sănătății și susține că „nu există un motiv al demiterii”. Șușcă a mai precizat că încă se gândește dacă va contesta decizia Ministerului.

Imediat după demiterea lui Șușcă, directorul medical al Spitalului, Adela Golea, a demisionat.

Dr. Adela Golea a confirmat pentru ȘtiriMed că a demisionat, însă își va continua activitatea în cadrul SCJU, ca medic.

„Da. De mâine revin la medic cu integrare clinică. Vă rog să-mi respectați decizia de a avea liniștea necesara rezolvării problemelor personale. Voi rămâne medic și cadru didactic.”, a spus pentru ȘtiriMed, dr. Adela Golea.

Potrivit unor surse din Ministerul Sănătăţii, Gherman Claudia Diana este director interimar. Ea este conferentiar la UMF şi medic primar chirurgie generală şi chirurgie vasculară la Clinica de Chirurgie 2.

Aceasta a mai ocupat functia de director medical în perioada 2012-2013 la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Despre autor