Selectați pagina

Copil de 8 ani, rănit de o cruce din cimitir. Este internat in spital acum

Copil de 8 ani, rănit de o cruce din cimitir. Este internat in spital acum

Un copil de 8 ani a ajuns la spital, după ce o cruce dintr-un cimitir din Cluj-Napoca a căzut peste el. Băiatul era însoțit de mama si bunica sa, mergeau împreună să aprindă o lumânare la mormântul fratelui său.

„Ieri dupa-masa am fost la cimitir si cand sa iesim pe alee, printre morminte, o cruce a cazut si l-a strivit pe copilasul meu. Abia am ridicat piatra cu mama, ca sa il eliberam sa poata iesi de sub piatra. Am fugit cu el la UPU. Are fractura de bazin. Repaus total la pat, norocul lui a fost ca sub el a fost pamant si nu o alta placa de beton”, a declarat pentru StiriMed, Cristina, mama băiatului.

received 1887099654647995 received 1887099831314644 received 1887099734647987

„Băiatul are mai multe leziuni dintre care și în zona bazinului. Nu se pune problema de imobilizare în gips sau de intervenție chirurgicala. Starea lui este buna, însă va mai rămâne internat sub supraveghere medicala”, a declarat Dana Draghiciu, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii Cluj.

Mama băiatului spune că va face demersuri, pentru ca cei responsabili de întreținerea cimitirului să fie trași la răspundere pentru ce s-a întâmplat.