Selectați pagina

Copil în stare gravă la spital. A fost sfâșiat de mai mulți câini

Copil în stare gravă la spital. A fost sfâșiat de mai mulți câini

Un copil în vârstă de 8 ani, din Câmpia Turzii, județul Cluj, se zbate între viață și moarte la sspital, după ce a fost mușcat de mai mulți câini. Copilul a fost supus unei intervenții chirurgicale dificilă în cursul nopții de joi spre vineri.

„Joi seara a fost adus la spitalul nostru cu o ambulanţă de la Turda un băieţel de 8 ani, conştient, care prezenta muşcături multiple de câine, între 20 şi 30, pe toată suprafaţa corpului, şi pe faţă, trei cu smulgere de muşchi la nivelul axilei stângi, pectoral stâng şi partea dorsală stângă. A intrat imediat în operaţie, au fost efectuate suturi, deocamdată este în stare critică. A fost o operaţie masivă pentru oprirea hemoragiilor, intervenţia a durat circa 6 ore şi a fost efectuată de o echipă întreagă şi de 2 chirurgi plasticieni. Băieţelul este intubat, ventilat, aşteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile, pentru că pot să apară complicaţii”, adeclarat Călin Lazăr, directorulmedicaal al Spialului Clinic de Copii Cluj, pentru MEDIAFAX

Potrivit surselor citate de MEDIAFAX, copilul ar fi intrat în curtea unei societăți comerciale din Câmpia Turzii, unde a fost atacat și mușcat de patru câini. Copilul a fost dus inițial la Spitalul din Câmpia Turzii, iar ulterior a fost transportat de urgență la Spitalul de Copii din Cluj.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa foto:cugetliber.ro