Selectați pagina

Corpul de Control al Consiliului Județean face verificări la Spitalul de Copii din Cluj după ce un părinte susține că a primit o cină cu viermi

Corpul de Control al Consiliului Județean face verificări la Spitalul de Copii din Cluj după ce un părinte susține că a primit o cină cu viermi

Corpul de control al Președintelui Consiliului Județean Cluj face verificări la Spitalul de Urgență pentru Copii. Asta după ce în spațiul public au apărut imagini cu mâncare alterată care a fost servită la cină în unitatea sanitară.

Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, surprinse în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, Secția Clinică de Pediatrie Nr. 1, de pe Calea Moților, nr. 68, imagini ce indică o posibilă încălcare a normelor alimentare, Consiliul Județean Cluj formulează următoarele precizări: Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a trimis deja Corpul de Control al instituției pentru a verifica aspectele semnalate. În acest moment, la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii se desfășoară, în același scop, o anchetă internă, susțin reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

Și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului fac un control în acest caz.

În cel mai scurt timp posibil, de îndată ce va dispune de toate datele necesare, Consiliul Județean Cluj va informa opinia publică atât cu privire la aspectele constatate cât și în ceea ce privește eventualele măsuri care se impun. Consiliul Județean Cluj nu va tolera niciun fel de abatere de la normele de igienă sanitară și alimentară, la niciunul dintre spitalele pe care le are în subordine, cu atât mai mult cu cât forul administrativ județean a alocat tuturor spitalelor sume importante de bani, se mai precizează în comunicat.

În spațiul public a apărut o filmare video unde este prezentată cina servită copiilor de la Pediatrie 1. O mămică susține că a primit pateu cu viermi la cină.

Cină cu viermi la Clinica Pediatrie 1 din Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca! O mămică care este internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie 1 de pe Strada Moților din Cluj-Napoca mi-a scris pe facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi… Mâine dimineață voi sesiza DSP Cluj care o să ne comunice din nou că mamele copilașilor bolnavi au venit cu viermii de acasă. Seara, nestingheriți, pe scări își fac apariția gândacii, probabil vin doar în vizită să întâmpine cum se cuvine coronavirusul, a scris deputatul Emanuel Ungureanu pe pagina sa de socializare. VEZI VIDEO.

Despre autor