Selectați pagina

UPDATE Numărul total al cazurilor de Coronavirus, în România, a ajuns la 80. Suspiciuni de COVID-19 la vârful Guvernului

UPDATE Numărul total al cazurilor de Coronavirus, în România, a ajuns la 80. Suspiciuni de COVID-19 la vârful Guvernului

UPDATE 18.00

Un bărbat de 26 de ani din Prahova a fost confirmat cu infecție cu COVID-19, după ce s-a întors din Italia joi.  Acesta se afla în carantină în Bușteni. Este cel de-al 80-lea pacient confirmat cu noul Coronavirus

UPDATE 12:36

Numărul total al pacienților diagnosticați cu Coronavirus a ajuns la 70, pe teritoriul României, anunță Departamentul pentru Situații de Urgență. Dintre cei 70 de pacienți, 6 s-au vindecat.

Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și Constanța și se află sub supraveghere medicală permanentă.

Suspiciunea de Coronavirus a ajuns și la vârful Guvernului. Premierul interimar , Ludovic Orban, a anunțat că atât el, cât și ceilalți membri din conducerea PNL, se vor autoizola, după ce au intrat în contact cu un senator diagnosticat cu COVID-19.

Din păcate, anunțul lui Orban a fost făcut într-o conferință de presă, punându-i astfel în pericol și pe jurnaliștii prezenți la eveniment.

Încă 5 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate în București, la INBI Matei Balș. Numărul cazurilor la nivel național a ajuns la 64. Este vorba de persoane care au intrat în contact cu persoane depistate pozitiv.

Cazul 60- Este vorba despre un bărbat de 39 ani care a intrat în contact cu persoana care a călătorit în Germania.

Caz 61 – Un bărbat de 53 ani, contact ( coleg birou) cu membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

Caz 62 – Femeie, 48 ani, contact, membru familie caz 61

Caz 63 – Tânăra, 22 ani, contact, membru familie cu cazul 61

Caz 64 – Tânăr, 23 ani, contact familie cu cazul 61

Până aseară se înregistraseră în toate 59 de cazuri. Ultimele fiind un bărbat de 53 de ani din Covasna care a venit din Italia în data de 08.03 si era autoizolat la domiciliu. Celelalte 6 cazuri au intrat în contact cu femeia din Hunedoara de 26 de ani care nu a respectat autoizolarea la domiciliu, întocmindu-i-se dosar penal.

Printre persoanele diagnosticate se află și doi clujeni. Este vorba despre o femeie de 45 de ani și o alta de 52 de aici. VEZI DETALII AICI

 

Despre autor