Selectați pagina

Militarii clujeni donează sânge. Campania „Salvează o viață”, demarată în an aniversar al Diviziei 4 Gemina

Militarii clujeni donează sânge. Campania „Salvează o viață”, demarată în an aniversar al Diviziei 4 Gemina

Criza de sânge din spitalele clujene este ameliorată de gestul de umanitate al militarilor clujeni. Zeci de militari ai Diviziei 4 Infanterie Gemina au donat, marți, sânge, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj.

Prin acțiunea de marți, militarii au demarat campania „Salvează o viață”, inițiată ca să marcheze faptul că Divizia împlinește în acest an, în 15 august, 105 ani de activitate.

donare sange militari 2
Gestul militarilor clujeni ameliorează criza de sânge din spitale/Sursa foto: Facebook Divizia 4 Infanterie Gemina

„Cu o misiune de suflet. Așa și-au început ziua militarii unităților subordonate Diviziei 4 Infanterie „Gemina” din garnizoana Cluj-Napoca. Camarazii noștri au donat sânge la Centrul Regional de Transfuzie Cluj-Napoca. Prin acest gest, militarii clujeni doresc să fie alături de semenii aflați în suferință, să dăruiască speranță și șansă la viață. Totodată, speră ca gestul lor să fie urmat de cât mai mulți oameni având în vedere criza de sânge cu care se confruntă sistemul sanitar.”

transmit reprezentanții Diviziei 4 Infanterie Gemina

Desfășurată sub deviza „Salvează o viață”, campania de donare de sânge deschide seria activităților dedicate aniversării a 105 ani de existență a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.
Donează sânge! Salvează o viață!


Divizia 4 Infanterie „Gemina” aniversează în acest an, la data de 15 august, împlinirea a 105 ani de la înființarea Armatei a 4-a (de Nord), ale cărei tradiții de luptă le duce mai departe. Camarazii din marea unitate vor marca evenimentul aniversar printr-o serie de manifestări, care se vor desfășura în perioada 3-12 august.

donare sange militari 4
„Salvează o viață” este campania inițiată de militarii clujeni/Sursa foto: Facebook Divizia 4 Infanterie Gemina