Selectați pagina

Cum decorăm bradul de Crăciun. TOP 3 idei potrivite pentru a împodobi bradul alături de copii

Cum decorăm bradul de Crăciun. TOP 3 idei potrivite pentru a împodobi bradul alături de copii

Împodobirea bradului de Crăciun este un obicei și o practică la care, de regulă, participă toată familia. În România, tradiția spune că bradul se împodobește în Ajunul Crăciunului. Chiar dacă în ultimii ani moda americană s-a impus și la noi și brazii decorați apar în locuințe încă de la începutul lunii decembrie, există încă persoane care amână împodobirea bradului până în Ajun.

Iată 3 idei pentru decorarea bradului de Crăciun în 2020.

1.Bradul albastru

Institutul Pantone a setat albastrul clasic drept culoarea anului 2020. Așa că, această culoare se poate regăsi și în bradul de Crăciun. Alegeți globuri albastre, fundițe și beteală, toate albastre și veți avea un brad decorat în tendințele anului 2020.

În funcție de mărimea bradului, alegeți și dimensiunea decorțiunilor. Pentru un pom de Craciun mic, alegeți decorațiuni de dimensiuni mai reduse, iar pentru un brad mare, puteți opta cu încredere pentru globuri și fundițe mari.

brad navy

Bradul navy, in tendinte in 2020/Sursa foto: decoratorswarehouse.com

2. Bradul de platină

Culoarea platinei este o culoare pe care puteți miza ca să decorați bradul de Crăciun. Decorațiunile cu tonuri de platină vor va da o atmosferă de iarnă feerică întregii locuințe, este o culoare recomandată de specialiștii în decorațiuni, iar globurile și fundițele din acest an vor putea fi reutilizate și în anii urmtăroi, în combinație cu alte culori.

Pentru un brad spectaculos, așezați între ramuri globuri rotunde, fundițe, panglici, șiraguri de mărgele, iar printre acestea prindeți și câteva batoane de scorțișoară.

brad platinum

Decoratiunile cu aspect de platina din brad vor trasforma locuinta intr-un loc feeric/Sursa foto: decoratorswarehouse.com

3. Bradul Spărgătorului de Nuci

Dacă vreți un Crăciun tematic, atunci Spărgătorul de Nuci este, clar, un personal al acestei sărbători. Iar bradul din acest an poate fi împodobit chiar în culorile folosite în celebra poveste a Spărgătorului de Nuci. Alegeți decorațiuni roșii, verzi sau o combinație a acestei culori, îmbinați globurile cu fundițe și panglici roșii și verzi, iar sub brad sau alături, așezați cu încredere a statuetă a Spărgătorului de Nuci. Ca să spargeți monotonia culorilor rișu și verde, inserați pe alocuri și câteva decorațiuni albastre. Veți avea astfel un brad atipic, dar de poveste, iar copiii vor fi încântați să participe la decorarea acestuia.

brad spargatorul de nuci

Un brad de poveste alaturi de Spargatorul de Nuci/Sursa foto: decoratorwarehouse.com