Selectați pagina

Sfaturi bune în pandemie: cum să îți crești business-ul cu ajutorul Influencer marketing-ului. Ce spune Cristian China Birta, unul dintre primii influenceri din țară

Sfaturi bune în pandemie: cum să îți crești business-ul cu ajutorul Influencer marketing-ului. Ce spune Cristian China Birta, unul dintre primii influenceri din țară

În pandemie business-urile nu trebuie neapărat să moară, ci pot fi și dezvoltate. Cu o condiție: antreprenorii să folosească instrumentele adecvate. Iar un astfel de instrument este Influencer Marketing-ul, aplicat corect.

Eveniment pentru antreprenori, freelnaceri și pasionați de Marketing

Ca să vină în ajutorul antreprenorilor, a freelancerilor și a celor pasionați de Marketing, IAA Young Professionals Cluj organizează, miercuri, de la ora 18:00, un eveniment al cărui invitat este Cristian China Birta, antreprenor și unul dintre primii influenceri din România.

În cadrul întâlnirii online, moderată de un alt profesionist în Marketing, Cosmin Jărdianu, cei interesați de zona Influencer Marketing-ului, vor învăța cum să folosească acest instrument în beneficiul lor.

„Cristian China Birta, unul dintre primii și cei mai cunoscuți influenceri din România, este invitatul IAA Young Professionals Cluj, într-o nouă întâlnire DIGITALIAA, despre Influencer Marketing. Întâlnirea se va desfășura online, pe pagina de Facebook IAA Young Professionals Cluj și este dedicată antreprenorilor, care vor să își crească business-urile cu ajutorul Influencer Marketing-ului, dar și celor pasionați sau care lucrează în acest domeniu”

transmit organizatorii evenimentului.

Teme de discuție:

  • Pentru cine e și pentru cine funcționează Influencer Marketing-ul;
  • Beneficiile Influencer Marketing-ului și cum ne asigurăm că ajungem să le obținem;
  • Cum construim o campanie de Influencer Marketing de succes;
  • Relația dintre brand-uri și influenceri;
  • Obiective campanii de Influencer Marketing;
  • Monitorizare campanii Influencer Marketing;
  • Exemple reale de campanii de Influencer Marketing din România.

Cine este Cristian China-Birta

cristian china birta
Cristian China Birta, despre Influencer Marketing, la DIGITALIIA

Cristian China-Birta este blogger pe www.cristianchinabirta.ro, antreprenor cu agenția de comunicare integrată Kooperativa 2.0, trainer și speaker. Dar, în primul rând, așa cum spune chiar el, este tatăl celor trei copii și soțul doamnei sufletului său.

A organizat în cei 15 ani de consultanță peste 500 de campanii cu și pentru influenceri. În același timp, a participat ca influencer la peste 200 de campanii.

A scris prima carte despre influencer marketing din România, ”Ce ne facem, dom’le, cu influencerii ăștia?”.

Cine este Cosmin Jărdianu

Cosmin Jărdianu este Membru Asociat la Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie și Marketer B2B cu experiență în zona de consultanță de business. Fondatorul blogului www.businessguts.ro, Cosmin, vrea să contribuie la dezvoltarea marketingului și a antreprenoriatului din România.

Despre DIGITALIIA și IAA Young Professionals Cluj

Proiectul DIGITALIIA este la prima ediție în Cluj. În trecut, astfel de evenimente au fost organizate de IAA Young Professionals Cluj sub numele de Serile YP

International Advertising Association Young Professionals Cluj este comunitatea locală a noii generații de specialiști în marketing și comunicare.

Asociația funcționează la Cluj din 2009 și oferă proiecte de educație, mentorat, oportunități de networking celor care doresc să îmbrățișeze o carieră în domeniu.

Photo by Marvin Meyer on Unsplash