Selectați pagina

Copii cu imunitate scăzută? Terapiile complementare ar putea avea eficiență mai bună, decât un pumn de medicamente. Tehnica Bowen, folosită intens pentru stimularea imunității

Copii cu imunitate scăzută? Terapiile complementare ar putea avea eficiență mai bună, decât un pumn de medicamente. Tehnica Bowen, folosită intens pentru stimularea imunității

Fiecare toamnă aduce, pe lângă temperaturi plăcute și culori magice, și un soi de spaimă pe care numai părinții o cunosc. Spaima bolilor, a virozelor care îi țintuiesc pe cei mici la pat și îi obligă să tremure sub pături din cauza febrei.

CITEȘTE ȘI IMUNITATEA DE TOAMNĂ ȘI CUM POATE FI TEHNICA BOWEN UN AJUTOR PENTRU SĂNĂTATE. SFATURI PENTRU ÎNTĂRIREA IMUNITĂȚII

Bolile asociate debutului sezonului rece sunt mai frecvente în rândul copiilor mai mici, care abia fac cunoștință cu creșa sau grădinița. Așa că, probabil nu există părinte care să nu aibă în casă, măcar un sfert de dulap ocupat cu antitermice, supozitoare, diferite siropuri pentru tuse, medicamente împotriva alergiilor sau chiar fiole pentru aparatul de aerosoli, nelipsit din casele cu copii mici.

Din păcate, atunci când sistemul imunitar al copilului este slăbit, iar bolile reușesc să facă ravagii în micul organism, trusa de medicamente devine aproape inutilă. Însă, sistemul imunitar al copilului poate fi întărit și cu ajutorul terapiilor complementare, realizate în centre specializate. de terapeuți autorizați.

Terapia Bowen este, poate, cea mai cunoscută formă de terapie alternativă folosită pentru prevenirea și ameliorarea mai multor afecțiuni, dar care este folosită și pentru stimularea și întărirea sistemului imunitar.

În Cluj-Napoca, la ZEM Center, un centru specializat în terapii complementare, terapeuții care se ocupă de Bowen au și un protocol special gândit pentru întărirea imunității copiilor. Este un protocol în 7 pași, adică e nevoie de 7 ședințe de Bowen, pentru ca sistemul imunitar al micului pacient să fie pus pe picioare și să țină piept bolilor de sezon.

„Terapia Bowen este un aliat pe care te poți baza ca să scapi de imunitatea scăzută și să faci față mai ușor bolilor în special asociate sezonului rece, dar nu numai. Bowen îți vine în ajutor în sezonul rece, prin protocolul ei special pentru ridicarea imunității! Parcurgând doar 7 ședințe de terapie Bowen, sistemul tău imunitar va deveni mai rezistent în față îmbolnăvirilor și va putea accelera procesul de refacere. Tot terapia Bowen te ajută și în tratarea simptomelor afecțiunilor musculare și osoase. Când să vii la Bowen ?! Atât în faza premergătoare bolii, la primele simptome, cât și în faza acută sau post-afecțiune, pentru grăbirea recuperării”, spun specialiștii ZEM Center

echipa Zem Center

Echipa ZEM Center

În perioada 15 octombrie – 15 noiembrie, la ZEM Center, ședințele de Bowen pentru stimularea imunității sunt la promoție. Mai exact, la un pachet de Bowen pentru Imunitate Copii, primiți o ședință gratuită de Bowen pentru copil.

Programările se fac pe  www.zemcenter.ro sau la tel 0740484054!

 

CITEȘTE ȘI CE ESTE TERAPIA BOWEN ȘI CUM POATE FI FOLOSITĂ ÎN BENEFICIUL PACIENȚILOR. CUI SE ADRESEAZĂ TEHNICILE BOWEN