Selectați pagina

Cum îi putem ajuta cu doar 30 de lei pe copilașii din „Căsuța Bucuriei” să aibă casa lor

Cum îi putem ajuta cu doar 30 de lei pe copilașii din „Căsuța Bucuriei” să aibă casa lor

Opt copilași pentru care viața a fost crudă sunt acum fericiți în „Căsuța Bucuriei” din Cluj-Napoca, o căsuță de copii privată, unde ei învață să se obișnuiască cu micile bucurii. Dar, pentru ca să se simtă acasă cu adevărat, „Căsuța Bucuriei” trebuie cumpărată. Iar pentru asta au nevoie de bani. Așa că, sâmbătă, la Casa Radio va avea loc un spectacol caritabil, „Sing for Joy”, cu intrare liberă, und e toți cei care participă pot să doneze orice sumă doresc. Donația recomandată, pentru ca visul copiilor să devină realitate, este de 30 de lei.

„Ansamblul Folcloric „Romanasul”, artiste ca Oana Moldovan si Carmen Stetco, orchestra Mini Martisorul – vor incanta iubitorii muzicii populare cu dansul si cantecul lor. Cei mici vor fi captivati de magicianul Cristian Guna si uimiti de invitatii nostri speciali, elevii claselor III A si B de la Scoala Elf. Prezentatorul spectacolului, Sasa Ciobanu, un tanar talentat venit tocmai din Republica Moldova, ne va asigura ca spectacolul va fi unul alert de la primul, pana la ultimul moment.”, se arată într-un comunicat de presă remis de Asociația „Căsuța Bucuriei”

Căsuța Bucuriei este o casă de tip familial, ce a fost acreditată în anul 2015 și care se dorește a fi o alternativă la sistemul de plasament de stat. Dealtfel există un protocol de colaborare între instituția privată și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, încă din 2015, de la înființare. Căsuța îsi asigură finanțarea din donații și sponsorizări.

„Beneficiarii nostri sunt copii proveniti din medii dezavantajate sau familii destramate si care au instituite masuri de protectie. Putem gazdui maxim 10 copii si tineri cu varste intre 6 si 26 de ani, iar in acest moment avem 8 beneficiari. Concertul „Sing for Joy” este organizat cu scopul strangerii de fonduri pentru proiectul nostru „Avem o casa, ajutati-ne sa o facem ACASA!” prin care ne dorim sa achizitionam casa in care locuim in acest moment. Acest eveniment, ca si altele organizate cu scopul strangerii de fonduri pentru proiectul nostru, poate fi urmarit
pe site-ul nostru Casa Casuta Bucuriei Cluj sau pe Facebook, la evenimentul Sing for Joy 2017″, a declarat pentru ȘtiriMed, Adela Florean, fondatoarea „Căsuței Bucuriei”

Concertul caritabil „Sing for Joy” va avea loc, sâmbătă, 10 iunie 2017, de la ora 17.00, la Sala Radio Cluj de pe
strada Donath nr 160.

Sursa foto: Facebook Căsuța Bucuriei