Selectați pagina

Cum înveți tips&tricks despre ce înseamnă viața cu unul sau mai mulți copii. Conferința dedicată părinților sau viitorilor părinți, Maternity Fair & Conference are loc la Cluj

Cum înveți tips&tricks despre ce înseamnă viața cu unul sau mai mulți copii. Conferința dedicată părinților sau viitorilor părinți, Maternity Fair & Conference are loc la Cluj

Să fii părinte nu e o misiune ușoară, chiar dacă din exterior poate părea floare la ureche. Apariția unui copil îți schimbă viața și planurile cu 180 de grade. Iar lucrurile nu merg „ca pe roate” nici la apariția celui de al doilea, al treilea sau al… următorului copil.

Și totuși, cum înveți ce înseamnă să fii părinte? Și nu unul oarecare, ci unul responsabil? În ziua de azi, avem la dispoziție informații de pe internet, sute, chiar mii de cărți de parenting, psihologi specializați tocmai în creșterea și comportamentul copiilor. Dar informația e multă și nu întotdeauna reușim să filtrăm exact ce se potrivește nevoilor noastre.

Așa că, mai rămâne o variantă. Una ideală, cum ar fi Conferința Maternity Fair & Conference, ce va avea loc, în perioada 8 – 10 noiembrie, în Cluj-Napoca, la Cluj Arena.

Organizat pentru a doua oară în Cluj-Napoca, evenimentul este structurat în 2 părți: o parte de conferințe și o parte expozițională.

În cadrul conferințelor, vor ține discursuri și prezentări specialiști din diferite domenii conexe, care au, până la urmă, în centrul lor, părinții și copiii. Așadar, printre speakeri vor fi specialiști în preconcepție,  medici specialiști Obstetrică – Ginecologie, psihologi, experți în parenting, medici neonatologi și pediatri sau coordonatori ai centrelor Lamaze.

Partea expozițională a evenimentului va fi dedicată firmelor care oferă produse sau servicii centrate pe nevoile gravidelor, copiilor și părinților, în general.

Publicul țintă al evenimentului îl reprezintă cuplurile care își doresc un copil în viitorul apropiat, dar și cei care sunt deja părinți sau își doresc să adopte un copil și să îl crească în mod conștient responsabil și asumat. Organizatorii spun că se așteaptă la 5.000 – 7.000 de participanți

Evenimentul este organizat de AD Shop Cluj

Mai multe informații despre eveniment, bilete, dar și cum puteți deveni expozant în cadrul Maternity & Fair Conference, aflați de AICI