Selectați pagina

Cum ne întărim imunitatea cu ajutorul terapiei Bowen. De câte ședințe e nevoie pentru o toamnă fără griji

Cum ne întărim imunitatea cu ajutorul terapiei Bowen. De câte ședințe e nevoie pentru o toamnă fără griji

Deja știm cu toții că toamna, oricât ar fi de frumoasă, vine la pachet cu temperaturi mai scăzute și cu un val de viroze și alte boli, care care ne pot țintui la pat. Bolile atacă, în primul rând, organismele cu un sistem imunitar scăzut. Sistemul imunitar funcționează ca un scut împotriva bolilor și orice semn de slăbiciune al acestuia poate duce, automat, la afectarea organismului.

Cum se menține o imunitate puternică

Medicii spun că pentru un sistem imunitar puternic, atât în rândul adulților, cât și al copiilor, e nevoie, în primul rând de adoptarea unui stil de viață sănătos și echilibrat. Adică, o alimentație variată, în care să includem  câteva porții de legume și fructe proaspete zilnic. Alimentația variată trebuie completată și de activitate fizică – mers pe jos, alergări ușoare, ieșit cu bicicleta sau câteva exerciții de gimnastică zilnic – și de suficiente ore de odihnă.

Imunitate scăzută: știi deja ce te aștepată… Bowen

Atunci când sistemul imunitar e la pământ, există persoane care apelează la tratament medicamentos. Dar există și metode naturale, care ajută imunitatea. Unele dintre acestea ar fi terapiile complementare. În Cluj-Napoca, poți alege să scapi de imunitate scăzută cu ajutorul terapiilor complementare, la centrul ZEM Center, un loc unde îți regăsești atât echilibrul fizic, cât și pe cel fizic și emoțional. Și tot aici, specialiști acreditați practică terapia Bowen tocmai în scopul întăririi imunității

„Imunitate scăzută: știi deja ce te așteaptă …ce poate nu știai este faptul că terapia Bowen este un aliat pe care te poți baza că să scapi de imunitatea scăzută și să faci față mai ușor bolilor în special asociate sezonului rece, dar nu numai. Bowen îți vine în ajutor în sezonul rece, prin protocolul ei special pentru ridicarea imunității! Parcurgând doar 7 ședințe de terapie Bowen, sistemul tău imunitar va deveni mai rezistent în față îmbolnăvirilor și va putea accelera procesul de refacere. Tot terapia Bowen te ajută și în tratarea simptomelor afecțiunilor musculare și osoase. Când să vii la Bowen ?! Atât în faza premergătoare bolii, la primele simptome, cât și în faza acută sau post-afecțiune, pentru grăbirea recuperării”, spun specialiștii ZEM Center 

Practicată periodic, terapia Bowen stimulează abilitatea organismului tău de a se vindecă de afecțiuni acute, cronice sau după un accident/trauma, te ajută la eliminarea durerilor și restricțiilor de oase și mușchi, la înlăturarea blocajelor emoționale și îți oferă un plus important de energie în viața de zi cu zi!

Mai multe despre ZEM Center și cum vă puteți programa pentru ședințe Bowen, aflați AICI