Selectați pagina

Cum pot avea tăticii rol activ în parenting-ul modern. Prima conferință din România dedicată taților

Cum pot avea tăticii rol activ în parenting-ul modern. Prima conferință din România dedicată taților

Auzim mai mereu în jurul nostru cuvântul „parenting”. Despre parenting sau metode moderne de a crește copiii, se discută adesea în parc între mame sau la o cafea, între femei care au acasă copii mai mari sau mai mici. Însă, cine spune că „parenting” este un cuvânt ce trebuie să lipsească cu desăvârșire din vocabularul tăticilor? Nicidecum. Mai ales că au apus vremurile în care rolul bărbatului era acela de a aduce bani și mâncare în casă, iar femeia era responsabilă de creșterea pruncilor. Acum, responsabilitățile părintești se împart în mod egal, iar tații sunt factori importanți în creșterea copiilor și, implicit, în echilibrul familiei.

Așa că, din acest an, tăticii din România au, în premieră, o conferință dedicată lor, „Modern Dad’s Challenges”. Inedita conferință ajunge și la Cluj, în 28 mai, de la ora 18:30, la Cluj Hub.

„Provocăm toți tăticii (și viitori tătici, bineînțeles) din Cluj la o discuție interactivă despre confruntările de zi cu zi a părintelui modern și, mai ales, despre cum ne creștem copiii sănătos și armonios, cu limite și libertate.”, transmit organizatorii conferinței Modern Dad’s Challenges.

Subiectele abordate în cadrul conferinței vor fi:

  • Rolul tatălui în dezvoltarea copilului
  • Cum creștem un copil sănătos?
  • Educație financiară pentru tătici și cum îi responsabilizăm pe cei mici

La conferință vor vorbi specialiștii: Dr. Petronela Popoviciu, Medic Primar Medicină de Familie,
Educator Prenatal Certificat Lamaze & Consilier Alăptare; Alexandra Dana Ilieș, Founder Parenting prin iubire; Dorina Poloșan, Antreprenor, Mamă & Coordonator organizație IA Atitudine AZI și alții. Moderatorul evenimentului va fi Sofia Frunză, initiator proiect Modern Dad’s Challenges.

Modern Dad’s Challenges este singurul eveniment de parenting din tara dedicat exclusiv taților și viitorilor tați. Intrarea este GRATUITĂ, iar locurile sunt limitate. Pentru participarea la eveniment este necesară completarea formularului de înscriere, accesând butonul „MĂ ÎNSCRIU” de pe site: https://www.moderndads.ro/events/.