Selectați pagina

Festivalul pentru familii Elementum s-a reinventat din cauza pandemiei. Anul acesta se prezintă în varianta mini

Festivalul pentru familii Elementum s-a reinventat din cauza pandemiei. Anul acesta se prezintă în varianta mini

Elementum, festivalul dedicat familiilor s-a reinventat din cauza pandemiei, așa că, în acest an se prezintă în varianta mini. E vorba de o mini ediție Elementum, spun organizatorii, care are loc în perioada 28 – 29 august.

„Au luat o pauză forțată, dar acum a venit momentul să se reunească: apă, aer, foc, pământ! Cele patru elemente ale naturii, alături de elementul ”bonus”, suflet, transpuse în activități pentru cei mici și cei mari, revin, așa cum vă promiteam (în primăvară), în cadrul unei MINI ediții ELEMENTUM Fest. Sâmbătă, 28 și duminică, 29 august, între orele 11.00 și 23.00, la Lake View – Beach, Burgers & Bar (lac Someșul Cald), ne vom bucura, din nou, de natură și de timpul petrecut împreună.”

anunță organizatorii Elementum

Activități dedicate tuturor membrilor familiei

Chiar dacă este în varianta MINI, familiile vor avea activități diverse, care vor aduce, deopotrivă, distracție și conectare.

„Am gândit activități variate care se vor desfășura atât pe apă, cât și pe uscat.  Lacul va fi locul de întâlnire al celor pasionați de plimbări cu barca, de caiace, stand-up paddle board (SUP), waterbikes, jetboards și, bineînțeles, al celor cărora le era dor de Aquaglide, parcul nostru nautic gonflabil. Cei care preferă să fie „cu picioarele pe pământ”, au la fel de multe motive de bucurie și la mal: vor admira sau chiar vor putea lua parte la surprizele pregătite de invitații speciali – actori (spectacole de teatru), acrobați și magicieni, entertaineri cu ateliere de baloane, de creație și senzoriale. Iar seara v-am pregătit o proiecție de film, de vizionat cu mic, cu mare.”

mai spun organizatorii.

Ce trebuie să știe fanii Elementum

Biletele se pot achiziționa din rețeaua IaBilet, de AICI.

INTRAREA GRATIS PENTRU CEI CARE ȘI-AU PĂSTRAT BILETUL DIN 2020

Festivalierii care și-au achiziționat bilet pentru Elementum 2020 și nu au solicitat restituirea banilor au parte de o dublă surpriză: își păstrează biletul achiziționat, pe baza căruia vor putea participa la ediția 2022 a festivalului, iar participarea la MINI ediția de acum este GRATUITĂ. Ei vor primi pe e-mail o invitație pe care o pot arăta la intrare. 

Evenimentul este exclusiv de zi, NU există posibilitate de campare în interiorul locației.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, numărul maxim de persoane care pot participa simultan la activități este 300/zi. Intrarea se face pe baza de dovada vaccinare sau testare la locație.

Elementum, și la SMIDA JAZZ, și la WONDERPUCK

„Pentru cei care nu mai au răbdare până la finalul lunii, îi așteptăm să își potolească puțin ”pofta” de Elementum pe 20 – 21 august, la Smida Jazz Festival, unde vom poposi temporar. Iar dacă vi se face dor de noi în toamnă, ne revedem tot cu mini activități la Wonderpuck, între 10 – 12 septembrie.”

mai transmit organizatorii festivalului

CITEȘTE ȘI: CUM A FOST LA ELEMENTUM, FESTIVALUL PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE. CONECTAREA PĂRINTE – COPIL A FOST STAREA DE BAZĂ A EVENIMENTULUI