Selectați pagina

Cum să găsești vacanța perfectă, cu bani puțini, în mijlocul lunii martie. Târg de călătorii inedit organizat în premieră în Cluj-Napoca

Cum să găsești vacanța perfectă, cu bani puțini, în mijlocul lunii martie. Târg de călătorii inedit organizat în premieră în Cluj-Napoca

Vine, vine primăvara și aduce cu ea ultimul târg de vacanțe cu oferte early booking. E vorba de Târgul de Călătorii care are loc la Cluj-Napoca, în weeek-end-ul 16 – 18 martie, la Muzeul de Artă.

La Târgul de Călătorii – Eveniment de turism și lifestyle, veți găsi sute de oferte de vacanță cu prețuri de early booking, dar și promoții aparte, turoperatori de renume, agenții de turism revânzătoare, artă și loc de relaxare pentru familie

Dacă v-ați gândit că în acest an să mergeți în cea mai grozavă vacanță de până acum, la Târgul de Călătorii veți găsi croaziere cu prețuri atractive, excursii în locuri precum: Africa, Indonezia, China, de la leneveală pe plajele din Grecia, Croația, Maldive, Republica Dominicană, Tenerife și Turcia, dar și city breake-uri menite să scoată plictiseală din vizitator.
Și dacă vă tentează o vacanță pe plan autohton, veți găsi destule oferte care să se potrivească bugetului și dorințelor. Agențiile și oficiile de turism aduc cu ele oferte tentante pentru cei care decid că țară noastră are ce oferi. Iar dacă vă gândiți să vă relaxați în țara vecină, Ungaria vine cu pachete de spa și relaxare la unele din cele mai grozave resorturi pe care le au.

„Dacă turismul și partea de lifestyle este bine reprezentată, nu am uitat nici de scopul locației în sine și am decis să amenajăm câteva zone de expoziție în cadrul Târgului. Astfel, susținem artă și artiștii, oameni frumoși care merită să fie expuși și văzuți de cât mai multă lume”, au declarat organizatorii.

Familiile pot veni cu cei mici, la intrare fiind amenajat un spațiu special de unde pot împrumută sisteme ergonomice de purtare, iar într-una din săli un spațiu de joacă pentru copii.

Târgul de Călătorii se desfășoară în weekendul 16 -18 Martie 2018, la etajul 1 al Muzeului de Artă Cluj, după următorul orar de vizitare:

Vineri: 12 – 19
Sâmbătă: 10 – 19
Duminică: 10 – 17
Intrarea este liberă!

rio de janeiro

Oferta de vacanta in Rio de Janeiro

Evenimentul este organizat de firma Adshop Cluj-Napoca în parteneriat cu ANAT.