Select Page

Cum te scapă un masaj cu uleiuri de durerile de spate. Ce este si cum se face masajul Raindrop

Cum te scapă un masaj cu uleiuri de durerile de spate. Ce este si cum se face masajul Raindrop

Atunci când vine vorba de relaxare, aproape toată lumea se gândește la un masaj relaxant. În ultimul timp, însă, în preferințele femeilor și-a făcut loc un nou tip de masaj, extrem de benefic și apreciat: masajul Raindrop.

Tehnica Raindrop a fost dezvoltată de către Gary Young în anii 80’ prin combinarea anumitor mișcări și tehnici cu uleiurile esențiale, și având la baza cercetările sale și informațiile primite de la un șaman indian. Această tehnică nu este doar un masaj, ea ajutând la echilibrarea tuturor sistemelor și armonizarea lor: minte-corp-spirit.

Masajul Raindrop se realizeaza de terapueți specializați în această tehnică, iar în Cluj-Napoca este practicat cu succes în cadrul ZEM Center, un centru specializat în terapii complementare.

„Cu masajul Raindrop te adresezi în primul rând sănătății și apoi frumuseții…pentru că, într-adevăr, uleiurile lasă o piele mai frumoasă, renăscută! Dar scopul este de a stimula fiecare organ, mușchi și oase până la nivel celular, prin intermediul uleiurilor esențiale. Mai exact, atunci când îți faci un masaj Raindrop îți detoxifici organismul, îți întăreșți sistemul imunitar și ….foarte important, ți se reduc considerabil durerile de spate. Nu în ultimul rând, Raindrop este un super-masaj pentru că este o experiență foaaarte plăcută, care îți da un sentiment de îmbunătățire a stării generale, o senzație de relaxare și de energizare în același timp.”, spun specialiștii ZEM Center

În timpul masajului se folosesc 9 uleiuri esențiale cu grad terapeutic, aplicate pe talpă, pe zona reflexogenă a coloanei și pe spate, în picături că de ploaie. Intervalul de timp în care uleiurile acționează diferă de o persoană la altă, deoarece fiecare persoană este unică.

Vezi AICI mai multe detalii despre uleiurile esențiale folosite în tehnica Raindrop și care sunt beneficiile folosirii acestor uleiuri.

Sursa foto: unsplash.com

 

About The Author