Selectați pagina

Word Snow Day la Cluj. Cursuri gratuite de schi pentru copii şi adulţi la pârtia Buscat

Word Snow Day la Cluj. Cursuri gratuite de schi pentru copii şi adulţi la pârtia Buscat

Cursuri gratuite de schi pentru iubitorii sporturilor de iarnă, la cea de-a doua ediție World Snow Day. Oricine este bine primit, iar vârsta minimă de participare este de 3 ani.Doritorii sunt aşteptaţi duminică, pe pârtia Buscat din Băişoara.

Cei prezenți pe pârtie se vor bucura de o sumedenie de surprize. Pe lângă cursurile gratuite oferite de instructori acreditați, vor exista tombole cu premii, dar și workshop-uri organizate de Armata Română. Militarii vor face prezentări de armament și a echipamentelor de alpinism. De asemenea, vor avea loc demonstrații de focuri, dar și de operațiuni căutare-salvare.

Anul acesta vor fi mai multe zone special amenajate pentru participanți. Va exista și un lounge, unde cei care vor veni se pot încălzi cu un ceai fierbinte, să asculte muzică și să se relaxeze. Iar cei mai norocoși vor pleca acasă cu cadouri generoase.

Se dorește astfel încurajarea practicării sporturilor de iarnă și să promovăm un stil de viață sănătos.

“Zăpadă este din belșug, locația este aproape de Cluj-Napoca, la Buscat, iar noi suntem pregătiți să le oferim o zi magică tuturor participanților. Sportul trebuie să facă parte din viețile noastre și noi ne dorim să îl facem mult mai accesibil, fie că este vară sau iarnă. Chiar dacă nu toată lumea are posibilități. Tocmai de aceea, venim cu astfel de evenimente, ca toată lumea să facă mișcare”, a declarat Bogdan Andreica, organizatorul World Snow Day România și președintele Asociației Napocatrio.

Evenimentul de renume internațional s-a bucurat și anul trecut de prezența a peste 300 de persoane.

Evenimentul, organizat de Napocatrio în colaborare cu Federația Internațională de Schi, va avea loc în data de 16 ianuarie, pe pârtia Buscat din Băișoara.

Cei interesați trebuie să se înscrie în prealabil, pentru că locurile sunt limitate. Evenimentul se va desfășura în siguranță din toate punctele de vedere, inclusiv cele sanitare în contextul pandemic actual.

Înscrierile se fac pe pagina de Facebook: Napocatrio sau pe pagina evenimentului dedicat World Snow Day.

Despre autor