Selectați pagina

Distracție pentru toată familia la Untold. Copii se bucură de atracțiile festivalului

Distracție pentru toată familia la Untold. Copii se bucură de atracțiile festivalului

Untold unul dintre cele mai așteptate festivaluri și-a deschis porțile la Cluj. Cei care și-au luat bilete, dar au și copii acasă trebuie să știe că și aceștia au liber la distracție.

Dacă noaptea cei mai mulți părinții își lasă copiii acasă și se distrează până în zori, pe timpul zilei cei mici îi însoțesc.

Copiii au acces în zona de festival, însoțiți de părinți. Până la 7 ani intrarea este gratuită, au declarat organizatorii pentru stirimed.ro.

Copiii pot să se bucure de o plimbare prin parc alături de părinți, să încerce caruselul sau roata din parcul de distracții. Atracția parcului a fost și toboganul cu spumă, unde cei mici s-au distrat pe cinste.

Specialiștii le atrag însă atenția părinților ca atunci când merg în zona scenelor să se asigure că micuții poartă căști speciale de protecție. Asta pentru ca auzul să nu le fie afectat.

Cei mai mulți părinți au ținut cont de recomandări și au venit însoțiți de copii la distracție.

Am fost acum 2 ani la Untold si ne a placut f mult. Anul trecut nu am fost, ca eram insarcinata si ne a parut rau, asa ca ne am propus ca anul asta sa nu ratam. Pe Vivi nici nu concepeam sa nu o luam cu noi, pt ca e inca la o varsta la care e dependenta de mami si de titi, asa ca am gasit solutia Isara si casti si a fost foarte ok. Si pt noi, si pt ea. Ziua ne plimbam cu ea pe acolo, mai pe la umbra, ea e super curioasa si se uita la oameni, la ce se intampla si sta cuminte in SSC. Noaptea doarme de la 9-12 cam asa si dupa ce se trezeste ne pornim spre casa, ca nu mai adoarme asa usor cu atatia stimuli in jur. E ok cu bebe la Untold, e mai dificial doar cu deplasarea inapoi spre casa (bus nu circula, cu taxi nu e ok ca nu au scaun de copil si Uber nu avea nicio masina cu scaun de bebe disponibila, asa ca am venit din parc pana sus pe Alverna pe jos si noaptea la 12:30-1 cu bebe in brate nu e chiar usor). In seara asta vom merge cu masina noastra si vom parca undeva in centru ca sa ne fie mai usor la intoarcere. All in all… o experienta frumoasa, a spus Petronela, mămica unei fetițe.

Am ales să o duc pe fetița mea de 3 ani la Untold în timpul zilei. Am vrut să vadă cum se poate transforma un oraș și ce înseamnă festival. A fost foarte încântată de copacii mov și de oamenii pe piciorange, în rest s-a bucurat de parcul pentru copii.  Am petrecut o după-masă frumoasă și relaxantă împreună. Seara am ales însă să o lăsăm acasă cu bunicii pentru că nivelul de zgomot este foarte ridicat și e foarte aglomerat. Dar cred că e un festival de care se poate bucura toată familia, a declarat Andreea mămica unei fetițe.

IMG 20180804 WA0004

Duminică, în ultima zi de festival grupul The Black Eyed Peas promite un show de excepție. Pe scena UNTOLD vor mai urca şi Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Jamie Jones şi Paul Kalkbrenner. Biletul pentru ziua de duminică costă 300 de lei, iar un abonament cu acces general pe toate zilele costă 650 lei. Un bilet pe o zi VIP pentru duminica 5 august este 500 de lei. Pe întreaga durată a festivalului, UNTOLD 2018 așteaptă în jur de 300.000 de spectatori.

 

Despre autor