Selectați pagina

Campania #DoamneDeNota10, la final. 10.928 de oameni au citit poveștile doamnelor care fac educația din Cluj de nota 10

Campania #DoamneDeNota10, la final. 10.928 de oameni au citit poveștile doamnelor care fac educația din Cluj de nota 10

ȘtiriMed a derulat în luna Martie campania #DoamneDeNota10. O campanie de informare, cu și despre doamne din învățământul clujean, care pun suflet, timp, energie și pricepere ca să educe cât de bine pot copiii. Să îi pregătească pentru o lume mai bună.

Aproape 11.000 de oameni au citit poveștile doamnelor de nota 10, pe care noi, echipa ȘtiriMed, le-am intervievat, ca dumneavoastră să le cunoașteți.

Am vorbit cu doamne din școli de la țară, educatoare, profesoare, pedagogi din învățământul preuniversitar, primar, gimnazial, liceal și universitar. Am vorbit cu dăscălițe din toate mediile de învățământ: de la școli de top, până la școli de cartier, din orașe mari sau mai mici și nu am ocolit nici instituțiile de învățământ privat. La fel cum nu am ocolit Inspectoratul Școlar Județean Cluj sau cel mai numeros sindicat al cadrelor didactice din județul Cluj.

Am vrut ca dumneavoastră să le cunoașteți și pe acele cadre didactice care fac lucruri minunate penru copii, dar preferă să rămână într-un con de umbră și acceptă greu să apară în „lumina reflectoarelor”.

Doamnelor de nota 10, le mulțumim că au acceptat să își deschidă sufletul în fața noastră și a cititorilor noștri.

Mulțumim că citiți ȘtiriMed și alegeți să fiți informați în mod corect.

Iată lista interviurilor #DoamneDeNota10:

 1. #DOAMNEDENOTA10 DENISA POP, ÎNVĂȚĂTOARE: „EXISTĂ CONCEPȚIA GREȘITĂ CĂ, DACĂ PREDAI ÎN MEDIUL RURAL, NU EȘTI LA FEL DE BUN ȘI DE PREGĂTIT CA UN COLEG CARE LUCREAZĂ ÎN MEDIUL URBAN
 2. #DOAMNEDENOTA 10 DIANA GORDAN, EDUCATOARE ÎN CLUJ-NAPOCA: „PE COPII TREBUIE SĂ ÎI CUCEREȘTI, SĂ LE ASIGURI O STRUCTURĂ, SĂ CLĂDEȘTI O RELAȚIE BAZATĂ PE ÎNCREDERE, RESPECT ȘI LIMITE”
 3. LUCIA COJOCARU, DOAMNA DE NOTA 10, CARE ÎI ȚINE SUB UMBRELA SINDICALĂ PE DASCĂLII DIN ȘCOLILE CLUJENE
 4. #DOAMNEDENOTA10 CRISTINA OLTEAN, PROFESOARA CARE PUNE LUMEA ÎN FAȚA ELEVILOR SĂI
 5. #DOAMNEDENOTA10 RUXANDRA MERCEA, O „TEACHER” DE BUSINESS CARE LASĂ ARIPILE COPIILOR SĂ CREASCĂ
 6. #DOAMNEDENOTA10 CARMEN MOLDOVAN, PROFESOR DE LIMBA LATINĂ: „SĂ PREDAI LATINA NU ÎNSEAMNĂ DOAR SĂ ÎNVEȚI CONJUGĂRI ȘI DECLINĂRI, CI SĂ DEZVĂLUI O LUME, SĂ OFERI COPIILOR O PERSPECTIVĂ CULTURALĂ”
 7. #DOAMNEDENOTA10 MARINELA MARC, ŞEFA INSPECTORATULUI ŞCOLAR CLUJ: ELEVII SE PREGĂTESC PENTRU VIAŢĂ, NU DOAR PENTRU EXAMENE
 8. #DOAMNEDENOTA10 CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII DIRECTORUL UNEI ȘCOLI DIN MEDIUL RURAL, ÎN VREME DE PANDEMIE. ADINA MAIER: „STĂ DOAR ÎN PUTEREA NOASTRĂ, A MEA ȘI A COLEGILOR MEI, SĂ SCOATEM ȘCOALA DIN ANONIMAT”
 9. #DOAMNEDENOTA10 CRISTINA COSTESCU, CERCETĂTOAREA CARE INTEGREAZĂ ROBOŢII ÎN TERAPIE ŞI ÎI ÎNVAŢĂ PE STUDENŢI CUM SĂ LUCREZE CU COPII SPECIALI
 10. IOANA GEORGESCU, DASCĂLUL CU MINTE DE MANAGER, SUFLET DE ARTIST ȘI DRAGOSTE NEMĂRGINITĂ PENTRU COPII
 11. DE LA IDEE LA CONCRET. AURA CADIȘ, DOAMNA DE NOTA 10 CARE A ADUS CONCEPTUL MONTESSORI ÎN CLUJ
20210404 183835
#DoamneDeNota10, interviurile ȘtiriMed, citite de 11.000 de oameni